bild av
Knappar och magneter – ny reklamartikelklassiker nu i vår shop
Över 1 miljon nöjda kunder
Gratis leverans
Snabbtryck & expressleverans

08 55 11 49 47   Må-fr 8-18:00

Knappar och magneter – ny reklamartikelklassiker nu i vår shop

Knappar och magneter hör till klassikerna bland reklamartiklar. De är små, praktiska och kan på många sätt användas för diverse reklamändamål. Med individuellt utformade motiv uppmärksammas de praktiska presentartiklarna och sprider på ett lekfullt sätt dina reklambudskap. I vår nya kategori knappar och magneter kan du för tryckning välja mellan olika produkter, former och storlekar.

Vilket motiv som ska pryda dina knappar och magneter, bestämmer du själv. De fungerar naturligtvis alltid med din företagslogotyp eller med en slående reklamfras på färgstark bakgrund. Men även ikoner och mönster kan perfekt placeras på det lilla annonsutrymmet. På samma sätt som på skjortor eller tygväskor, kan du också använda käcka reklamfraser för att skapa riktiga blickfångare. På så sätt skapas perfekta reklampresenter för olika evenemang.

Praktisk vardagshjälp: Knappar som jobbar för ditt varumärke

Förutom designen kan du också bestämma dina knappars baksida. Vi erbjuder dig tre olika alternativ: De traditionella knapparna har ett nållås och kan fästas på olika textilier och avlägsnas enkelt igen. På så sätt kan dessa knappar – valfritt runda eller rektangulära – till exempel användas som identifiering av dina medarbetare på mässor och evenemang.

De så kallade spegelknapparna får kvinnornas hjärtan att slå snabbare. Dessa runda modeller kombinerar fördelarna med knappar och speglar och passar in i varje handväska. En sida visar ditt individuella reklammotiv och den andra gör det möjligt för dina kunder och partners att kasta en granskande blick i spegeln, när de är på resande fot. Även runda flasköppnarknappar ger mervärde i vardagen. Oavsett byxor eller handväska, kan de små medhjälparna tas med vart som helst och användas meningsfullt.

För lockande reklambudskap – magneter i företagsdesign

Tryckta magneter passar bra som presentartiklar på mässor. I vårt sortiment hittar du stabila kylskåpsmagneter och flexibla magnetstickers av tunn folie. De häftar på metallytor och hjälper dina affärspartners och kunder att synligt placera viktiga anteckningar. Ofta uppmärksammas små lappar som är fastsatta på ett synligt ställe mer - oavsett om det är en inköpslista på kylskåpet eller en att göra-lista på den magnetiska anteckningstavlan.

Du kan hitta fler praktiska presentartiklar, som du kan låta trycka hos oss för långsiktiga reklamkampanjer eller tillfälliga marknadsföringskampanjer i vår kategori reklamartiklar.