Nytt: Dekaler med 3D-optik, vitt tryck och i önskeformat

Dekaler och etiketter är attraktiva och kan effektivt användas för olika tillfällen. Oavsett om det är frågan om märkning av varor eller kampanjer, som vägvisare på golv och fönster eller helt enkelt som Give-away vid evenemang eller reklamutskick, med dekaler kan du presentera dina reklambudskap och utmärka dig i dina målgrupper. 

För särskilda effekter: Transparenta reklamdekaler med vittryck 

Från och med nu kan du även låta trycka transparenta dekaler med vita designelement. Därmed kan ljusa färger visas på ett särskilt strålande sätt eller design på mörka ytor.

Nu blir det plastiskt: Doming-etiketter med 3D-optik

Tack vare ett pålagt konsthartsskikt får Doming-etiketter en briljant 3D-optik. De är reptåliga, väderbeständiga samt UV-stabila. Därmed har de en lång livslängd och passar särskilt bra för ytor som är besvärliga att klistra på.

För ännu mer utformningsfrihet: Etiketter i önskeformat

Visste du det? Du kan också låta formen på etiketterna prata för ditt reklambudskap med våra etiketter i fritt format. Oavsett om det är frågan om en stoppskylt, ett vapen eller hjärta – med ett kontursnitt har du ännu fler utformningsmöjligheter för individuella etiketter. 

 

I vår onlineshop hittar du dessutom: Klassiska reklamdekaler, vegandekaler, neondekaler, adressdekaler och golvdekaler – för reklammeddelanden som ska sitta kvar.