bild av
ProcessStandard Offset
Över 1 miljon nöjda kunder
Gratis leverans
Snabbtryck & expressleverans
Meddelande för produktions- och leveranstider:
2020-06-01 är vår produktion stängd. Leveranstiderna kan på grund av detta förlängas med 2 till 3 extra arbetsdagar. Vår kundtjänst är inte heller tillgänglig denna dag. Vi ber dig om förståelse för detta.

08 55 11 49 47   Må-fr 8-17:00

ProcessStandard Offset

Hos oss är tryckkvaliteten mätbar!

Flera gånger har vår produktion hedrats med den välrenommerade PSO-kontrollstämpeln. ProcessStandard Offset (PSO) - processtandard offsettryck beskriver en industriellt orienterad och standardiserad metod vid tillverkning av tryckta produkter och uppfyller den internationella standardserien ISO 12647 –

PSO som är standarden inom tryckindustrin. 

Genom PSO kan produktionen av trycksaker säkras kvalitativt, från datainsamling ända till den färdiga tryckprodukten. Ugra, det schweiziska kompetenscentrumet för tryck- och mediateknik, genomför certifieringen med lämplig testutrustning och kontrollmetoder. 

Som ett av de första tryckerierna i Europa har vi i 2017 även certifierat vår efterbearbetning, så att det vid utförande av produktionsstegen efter tryckning även tas hänsyn till skärning, falsning, häftning etc. i kvalitetskontrollen.
Med PSO-certifieringen övervakas, styrs och kontrolleras tillverkningsprocesserna. Därigenom får man följande fördelar:

  • Säkerhet för den tryckta produktens färgresultat genom fastställda standarder
  • Konstant, hög produktkvalitet i hela upplagan, även vid eftertryckning
  • Snabb leverans, eftersom tryck- och efterbehandlingsprocesserna är standardiserade.