Vi firar och du sparar: 15 % på posters och affischer fram till den 30 juni 2024 – Kod: HAPPYPOSTER-15

Bra

Trustpilot
Vi firar och du sparar: 15 % på posters och affischer fram till den 30 juni 2024 – Kod: HAPPYPOSTER-15

Flasketiketter

FÖR MÄRKNING AV FLASKOR OCH GLAS: TRYCKA FLASKETIKETTER

Sätt enkelt produktanvisningar såväl som innehållsförteckning på dina produkter med flasketiketter i din företagsdesign. Om du vill låta trycka individuella flasketiketter, bör du se till att viktig information såsom ingredienser, innehåll eller alkoholprocent i drycker är läsbara. Förutom teckensnitt och storlek påverkas läsbarheten också av kontrasten mot bakgrunden. Vill du ge dina kunder en ädel champagneflaska och se till att de kommer ihåg avsändaren av de ädla dropparna även utan det bifogade hälsningskortet? Då låter du trycka flasketiketter i din företagsdesign, med din logotyp eller vänliga hälsningar och använder dessa klistermärken för att märka flaskor med vin eller champagne. Du kan klistra dessa flasketiketter på flaskhalsen eller över motsvarande originaletikett. Viktiga ingredienser får däremot inte klistras över. Det är också möjligt, att ha egna etiketter utformade och låta trycka dem. Klistra inte över viktig information, om du limmar logotypen på flaskan. Dra nytta av möjligheten att placera ditt varumärke diskret, men inte alldagligt hos dina kunder och låt oss trycka flasketiketterna.

TRYCKA PRAKTISKA FLASKETIKETTER I DIN ÖNSKESTORLEK

Vilka produkter du än vill ge din personliga look till med självhäftande etiketter, är helt upp till dig. Vare sig det är frågan om marmelad i glasburk, vinflaska eller exklusiva spritdrycker, tack vare den fria formatinmatningen, kan du anpassa dina etiketter till flaskorna enligt önskemål. Om du vill låta trycka flasketiketter, kan du välja dessa i vår onlineshop i en storlek på minst 5 x 5 cm till maximalt 21 x 21 cm. Utforma enkelt ditt önskemotiv och skicka oss dina slutgiltiga tryckdata med din beställning. Tryck av vinetiketter, spritetiketter m.m. sker i högkvalitativt digitaltryck. Etiketterna placeras vid sidan om varandra på bärmaterialet och levereras på rulle. Så är de omedelbart redo att användas och kan enkelt dras av. Eftersom ryggen är tillverkad av häftpapper, går det inte att trycka på den. I vårt tryckeri kan du låta trycka dina individuella flasketiketter från och med en upplaga på minst 100 exemplar.

MÅNGSIDIGA UTFORMNINGSMÖJLIGHETER: TRYCKA FLASKETIKETTER

Att välja rätt papper är viktigt, när du vill låta trycka flasketiketter. Eftersom pappret i kombination med motivet också påverkar flaskans övergripande utseende och känsla. Så kan etiketter uppfattas som förädling av flaskorna, vilket förmedlar ytterligare kvalitet hos gåvan och avsändaren. Om du vill låta trycka flasketiketter, kan du välja mellan fem olika papperstyper, som vi trycker för dig och gör dem klara i form av rulletiketter. För ett särskilt ädelt och exklusivt utseende, till exempel som vinetiketter, rekommenderar vi vårt vita strukturpapper: Kritfärger och med en lätt randstruktur lyfter sig utseendemässigt särskilt väl från en jämn flaskhals: Gillar du det mer diskret? Då väljer du transparenta häftetiketter på rulle. Den extra lackeringen ger flasketiketterna en bättre hållbarhet och därmed mer kvalitet. Förresten: Det är särskilt märkbart med neonpapper. Observera här att etikettrycket är enfärgat och de använda formerna och teckensnitten visas i svart.

Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto, samt att verkställa din beställning. Om du har köpt en produkt, kan vi sedan via e-post skicka rekommendationer om liknande produkter till dig. Om du inte vill ha det, meddela oss detta eller klicka på avregistrera-knappen i e-postmeddelandet. Mer information finns i Dataskydd.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering