Vi firar och du sparar: 15 % på posters och affischer fram till den 30 juni 2024 – Kod: HAPPYPOSTER-15

Bra

Trustpilot
Vi firar och du sparar: 15 % på posters och affischer fram till den 30 juni 2024 – Kod: HAPPYPOSTER-15

Vinetiketter

TRYCKA VINETIKETTER OCH GE ÄDLA DROPPAR EN INDIVIDUELL LOOK

Oberoende av din bransch eller de produkter du erbjuder, är vin en av de mest värdefulla och populära gåvorna för affärspartners och kunder. För att lämna ett positivt intryck med en vinflaska, borde man inte bara ta tag i första bästa flaska vin med en snygg vinetikett på Systembolaget. Om du vill skicka vin till en kund som en exklusiv present till exempel för ett bröllop, en jämn födelsedag eller ett företagsjubileum, informera dig i förväg på Internet eller hos en vinhandlare för att med kvalitet sticka ut från mängden av lyckönskningar. Viktiga kriterier är druvsorter, vinodlare, flaskor eller till och med alkoholinnehåll i ett vin och naturligtvis mottagarens personliga preferenser. Du vill helst vara säker på, att mottagaren också kommer ihåg ditt företag, när de dricker ur vinflaskan senare och hälsningskortet inte längre hänger runt flaskhalsen? Således vill du skapa vinflaskor med ett personligt utseende och låta trycka exklusiva och individuella vinetiketter. Utforma helst dina flasketiketter i din företagsdesign och med din logotyp, vilket ökar företagets återigenkänningsvärde. Och vad sägs om att lägga till ett talande citat, som passar ditt företag?

GÖR INTRYCK MED PERSONLIGA VINETIKETTER I FÖRETAGSDESIGN

Om du vill låta trycka vinetiketter hos oss, kan du själv bestämma storleken på etiketterna tack vare den fria formatinmatningen. Etiketterna levereras sida vid sida på en rulle. De oslitsade etiketterna är klara att använda och kan enkelt avlägsnas från häftpappret. Baksidan kan inte tryckas, eftersom klistret finns där. Vi trycker vinetiketter i vårt tryckeri i digitaltryck och med lack. Vi avstår från extra lim, varmfolieprägling eller cellofanering. Därför erbjuder vi olika papperstyper för att tillgodose våra kunders olika krav. Förutom exklusiva papper som struktur- och transparent papper, erbjuder vi också en möjlighet med offsetpapper, som gör att du själv kan märka etiketterna efter tryck. Om du vill trycka vinetiketter som har signaleffekt, bör du satsa på neonpapper. Teckensnitten trycks då enfärgat i svart, så att neoneffekten omedelbart fångar blicken.

LÅTA TRYCKA VINETIKETTTER OCH ANVÄNDA DEM MÅNGSIDIGT

Om du vill låta trycka vinetiketter, kan du också använda dem som snapsetiketter. Många andra användningsmöjligheter kan täckas med våra flasketiketter. Felanvändning är uttryckligen tillåtet här: Märk t.ex. även dips eller marmelader med individuella vinetiketter som du skickar till dina kunder vid jul eller påsk. Glöm inte viktig information som ingredienser eller utgångsdatum. Tillverkar du produkter i flaskor eller glas? Även här kan du trycka vinetiketter och använda dem för att ge dina produkter ett företagsdesignat utseende. Våra etiketter produceras i digitaltryck och är självhäftande. Vinetiketterna häftar permanent och är då besvärliga att ta bort.

Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto, samt att verkställa din beställning. Om du har köpt en produkt, kan vi sedan via e-post skicka rekommendationer om liknande produkter till dig. Om du inte vill ha det, meddela oss detta eller klicka på avregistrera-knappen i e-postmeddelandet. Mer information finns i Dataskydd.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering