Bra

Trustpilot

Hoodies herr

Som reklampresent eller arbetskläder: Trycka hoodies för herrar

Låt din kreativitet få fritt spelrum och beställ hoodies för herrar med attraktiva motiv på fram- och baksidan. Plagget kan användas både som reklampresent och som arbetskläder för herrar. I båda fallen ska designen och därmed det efterföljande trycket på hoodien för herrar, vara kopplad till ditt företag. Vet du redan i förväg att hoodien ska fungera som en reklampresent, har du möjlighet att placera logotypen lite mer diskret och satsa mer på att utforma ett attraktivt motiv eller en cool reklamfras för herr-hoodien. Om hoodien används som arbetskläder, kan trycket med din logotyp utformas något mer framträdande. Men beakta: Om du låter trycka en hoodie för herrar, bör den inte vara avsedd för produktionsarbete eller liknande, där huven eller snören på pullovern kan vara ett hinder. I detta fall rekommenderar vi dig att låta trycka det önskade trycket på en pullover utan huva.

Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto, samt att verkställa din beställning. Om du har köpt en produkt, kan vi sedan via e-post skicka rekommendationer om liknande produkter till dig. Om du inte vill ha det, meddela oss detta eller klicka på avregistrera-knappen i e-postmeddelandet. Mer information finns i Dataskydd.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering