Hoodies

Trycka original hoodies och använda dem som reklambärare

Du vill klä ditt team enhetligt inför nästa förenings- eller företagsevenemang? Inget problem! Utforma ditt eget motiv och tryck en original hoodie för varje medlem eller medarbetare. Oavsett om det är frågan om text, logotyp, en passande fras till märket eller en annan design, trycker vi din design på högkvalitativa hoodies.

En hoodie, alltså en sweatshirt med kapuschong, är samtidigt elegant och praktisk. Kapuschongen skyddar mot väder och vind förutom att det angenäma sweatmaterialet i hoodien håller kropp och huvud varma under den kalla årstiden. I den individuellt designade och tryckta pullovern med huva känner sig både herrar och damer lika bekväma, eftersom hoodies har ett angenämt löst snitt. Hoodies utstrålar avslappning och svalhet, vilket gör dem till perfekta reklambärare för mindre formella och mer avslappnade tillfällen. Låt trycka hoodies och bär till exempel en pullover med huva tillsammans med dina medarbetare vid nästa höstfestival eller öppet hus i företaget.

Individuella färger och storlekar för din pullover

Vill du trycka en hoodie, har du möjlighet att välja bland många olika färger. Oavsett om det är svart, rött eller grönt här hittar du definitivt en grundfärg, som perfekt matchar ditt motiv som du ska trycka på tröjan.

Vi trycker din individuella design i bästa kvalitet, beroende av ditt val, antingen på framsidan av hoodies för damer eller herrar och/eller på baksidan av pullovers med huva. Om du vill trycka en individuell hoodie, så måste den självklart också sitta perfekt. Det är därför vi erbjuder avslappnade hoodies i olika storlekar från S till XXL. Alla hoodies kan enkelt tvättas vid en tvättemperatur på 40 °C, utan att det tryckta motivet skadas.

Trycka hoodies: Vårt engagemang för ett optimalt tryckresultat

Vi vet, att när vi trycker en hoodie, är det självklart mycket viktigt att få ett perfekt tryckresultat. Därför trycker vi alla hoodies i högkvalitativt screentryck. Textiltryckstekniken garanterar en jämn färgkvalitet och ett optimalt tryckresultat. Screentrycksprocessen gör det möjligt, att vi kan trycka hoodies, som i allt uppfyller dina förväntningar och blir unika. Oavsett om det är ett personligt motiv, en fantasifull text eller bara din logotyp - utforma tryckdesignen för att passa tillfället eller ditt varumärke och vi trycker fast motivet på din hoodie.

Vid utformning av trycket kan du välja mellan en eller två färger. Alla Pantone-specialfärger är möjliga förutom metallic- och neonfärger. Så du kan exakt utforma tryckbilden för dina hoodies resp. i två färger, som matchar dina företagsfärger.
Inte bara egendesignade och tryckta hoodies går lätt att dra över huvudet. Övriga individuella plagg som stickade baseballkepsar kompletterar utseendet och förkroppsligar lika mycket den coola looken som sweatshirts med huva. Hur skulle det vara, om du lät trycka resp. sticka en baseballkeps i tillägg till din hoodie?

Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto samt att uppfylla och bearbeta din beställning. Ytterligare information hittar du i vår dataskyddsförklaring.

Vi använder din E-mailadress för att informera dig om produkter som liknar den som du redan har köpt. Du kan när som helst invända mot denna användning av din E-mailadress genom att skicka ett meddelande till oss eller genom att klicka på avanmälningslänken i ditt E-mail, utan att det uppstår andra överföringskostnader än grundpriserna.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering