15 % jubileumsrabatt på broschyrer – endast fram till den 30 april. Kampanjkod: HAPPYBOOKLET15

Bra

Trustpilot
15 % jubileumsrabatt på broschyrer – endast fram till den 30 april. Kampanjkod: HAPPYBOOKLET15

Poloshirts herr

Trycka poloshirts för herrar avslappnat och elegant

Gör dina medarbetare glada och beställ tryckta poloshirts. Avslappnat och elegant på samma gång är de fortfarande trendiga, oavsett om de är för fritid eller arbete. Du gör inte bara dina medarbetare glada, som tycker om poloshirts med ditt individuella tryck, utan de är också lämpliga som reklampresenter för kunder. Din logotyp får naturligtvis inte fattas vid utformning av motivet. Låt till exempel trycka logotypen på framsidan och en djärv reklamfras, en cool uppmaning eller ditt företags slagord på den andra. Hos oss kan du designa olika modeller för damer och herrar. Poloshirts för herrar har till exempel ett rakt eller ledigt snitt. Kortärmade modeller är vanligare till vardags, men vi erbjuder även en långärmad poloshirt för herrar - förse den med tryck till exempel för kallare dagar eller något mer formella tillfällen. Om du vill trycka en poloshirt för herrar, kan du välja mellan olika shirtmärken som Fruit of the Loom, Sols eller B&C Collection.

Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto, samt att verkställa din beställning. Om du har köpt en produkt, kan vi sedan via e-post skicka rekommendationer om liknande produkter till dig. Om du inte vill ha det, meddela oss detta eller klicka på avregistrera-knappen i e-postmeddelandet. Mer information finns i Dataskydd.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering