Poloshirts dam

Trycka poloshirts för damer i olika färger

Poloshirts är omisskännliga, särskilt tack vare den markanta kragen. Poloshirts är omisskännliga tack vare att de sedan länge inte bara synts på tennisplanen. Under 1900-talet etablerade poloshirts sig som sportkläder innan de - tryckta med logotyp - också introducerades inom gastronomiska områden och detaljhandel. Poloshirts förkroppsligar exakt den rätta blandningen av formella kläder som skjorta eller blus och den avslappnade T-shirten. Men även som fritidsklädsel är poloshirts trendiga.

Dra därför nytta av vårt erbjudande dubbelt, till exempel genom att trycka en poloshirt för damer. Å ena sidan har du därmed arbetskläder och ett effektivt sätt att öka din varumärkeskännedom. Å andra sidan kan en tryckt poloshirt för damer också användas som ett effektivt reklammedium. Du kan också ge bort dem till kunder - eller till exempel sälja dem med ett trendigt motiv eller en reklamfras. Om du vill trycka poloshirts för damer, hittar du högkvalitativa shirts i olika färger i vårt sortiment. Ofta måste det ju ändå vara lite mer färg - även angående poloshirts.

Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto samt att uppfylla och bearbeta din beställning. Ytterligare information hittar du i vår dataskyddsförklaring.

Vi använder din E-mailadress för att informera dig om produkter som liknar den som du redan har köpt. Du kan när som helst invända mot denna användning av din E-mailadress genom att skicka ett meddelande till oss eller genom att klicka på avanmälningslänken i ditt E-mail, utan att det uppstår andra överföringskostnader än grundpriserna.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering