Vi firar och du sparar: 15 % på posters och affischer fram till den 30 juni 2024 – Kod: HAPPYPOSTER-15

Bra

Trustpilot
Vi firar och du sparar: 15 % på posters och affischer fram till den 30 juni 2024 – Kod: HAPPYPOSTER-15

Poloshirts dam

Trycka poloshirts för damer i olika färger

Poloshirts är omisskännliga, särskilt tack vare den markanta kragen. Poloshirts är omisskännliga tack vare att de sedan länge inte bara synts på tennisplanen. Under 1900-talet etablerade poloshirts sig som sportkläder innan de - tryckta med logotyp - också introducerades inom gastronomiska områden och detaljhandel. Poloshirts förkroppsligar exakt den rätta blandningen av formella kläder som skjorta eller blus och den avslappnade T-shirten. Men även som fritidsklädsel är poloshirts trendiga.

Dra därför nytta av vårt erbjudande dubbelt, till exempel genom att trycka en poloshirt för damer. Å ena sidan har du därmed arbetskläder och ett effektivt sätt att öka din varumärkeskännedom. Å andra sidan kan en tryckt poloshirt för damer också användas som ett effektivt reklammedium. Du kan också ge bort dem till kunder - eller till exempel sälja dem med ett trendigt motiv eller en reklamfras. Om du vill trycka poloshirts för damer, hittar du högkvalitativa shirts i olika färger i vårt sortiment. Ofta måste det ju ändå vara lite mer färg - även angående poloshirts.

Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto, samt att verkställa din beställning. Om du har köpt en produkt, kan vi sedan via e-post skicka rekommendationer om liknande produkter till dig. Om du inte vill ha det, meddela oss detta eller klicka på avregistrera-knappen i e-postmeddelandet. Mer information finns i Dataskydd.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering