Poloshirts

Trycka stilsäkra poloshirts

Få uppmärksamhet med våra eleganta poloshirts och för att skapa en enhetlig presentation av ditt företag. Låt trycka poloshirts och klä upp såväl herrar, damer som barn samtidigt. I vårt sortiment hittar du poloshirts med lång- och kort ärm. Med färganpassade knapprader och kragar ser våra poloshirts snygga ut och imponerar framför allt med sin speciella passform. Beställ dina högkvalitativa poloshirts online, bestående av upp till 100 % bomull.

Shirts för varje tillfälle

Tryckta poloshirts används både till vardags och i yrkeslivet såväl som under fritiden. Som en klassiker bland textilier är särskilt de kortärmade poloshirtsen tidlösa och kan inte längre uteslutas ur modevärlden. Låt trycka poloshirts och var moderiktig med ditt val av kläder vid varje tillfälle. Om du låter trycka poloshirts är de inte bara användbara för dina medarbetare, utan också högkvalitativa och exklusiva reklampresenter för kunder.

Trycka poloshirts med många möjligheter

Från logotyp via motiv till text kan vi trycka allt på våra många modeller för dig i textiltryck. Förverkliga gärna dina idéer. Utforma en individuell design enkelt för fram- och baksida på dina poloshirts och vi kommer att trycka den för dig. Beroende på plagg har du olika tryckfält tillgängliga för din design. Se därför först till, att den möjliga tryckstorleken motsvarar dina föreställningar. Dessutom understryker du din design med rätt val av färg på din tröja. Alltså tveka inte utan beställ en individuell poloshirt omedelbart online.