Jubileumsförmån: Spara 15 % på visitkort – endast fram till 31 juli 2024. Kod: HAPPY-BC-15

Bra

Trustpilot
Jubileumsförmån: Spara 15 % på visitkort – endast fram till 31 juli 2024. Kod: HAPPY-BC-15

Golvdekaler

ANVÄNDA GOLVDEKALER SOM REKLAMYTA

Din reklam behöver inte alltid sträcka sig uppåt, ibland är det också värt att titta i en annan riktning: Nedåt. Vi erbjuder speciella klisteretiketter för golv. Ytan på klisteretiketterna är försedd med ett speciellt laminat för att skydda trycket, men också för att ingen ska halka på det. Med golvdekaler förvandlas tidigare outnyttjade golv med hög trafik till attraktiva och iögonfallande reklamytor. Så gör du golvet eller dina lokaler eller ditt område till en riktig blickfångare. Användning inför evenemang eller mässor är därför särskilt uppskattad. Golvdekalerna trycks med motsvarande motiv för effektiv golvreklam, men fungerar också perfekt som ett kännetecken för din monter eller affärsverksamhet och kan användas som vägvisare.

FÖR INOM- OCH UTOMHUSANVÄNDNING: HALKSÄKRA GOLVDEKALER

För golvdekaler i Indoor-användning använder vi ett för omständigheterna passande material för inomhusområdet: PET-folie fastnar utmärkt på glatta golv som t.ex. marmor eller kakel. Indoor-golvdekaler kan också avlägsnas utan restmaterial i upp till sex månader. Om du vill beställa outdoor-klisterdekaler, välj folie för utomhusanvändning. Denna golvfolie häftar utmärkt på grovt underlag som t.ex. betong, asfalt eller sten och är också perfekt som asfaltdekal.

Material för golvdekaler har försetts med ett rep- och slitbaneresistent laminat. På så sätt skyddas inte bara trycket av ditt motiv. Tack vare den på ytan präglade antihalkstrukturen är laminatet halkmotverkande och även försäkringscertifierat mot personskador. Anvisning: Klistra endast torkade och rengjorda golv med golvdekaler. Hur länge golvdekaler förblir hållbara, beror bland annat på underlaget, plats för limning och hur ofta reklamytan frekventeras. Därför kan inte hållbarheten exakt beräknas.

GOLVDEKALER MED FORM ENLIGT ÖNSKEMÅL

Våra billiga golvdekaler, som vi trycker för dig i exklusivt digitaltryck med CMYK-färger, kan erhållas i olika A-format. Välj helt enkelt lämplig storlek. Om du inte vill ha några fyrkantiga klisterdekaler, kan du individuellt bestämma form och lämna informationen i tryckdata. Golvstickers levereras då konturbeskurna i den form som du önskar. Därmed kan du presentera och utforma reklam ännu individuellare. Som pil eller fotavtryck kan du t.ex. perfekt använda golvdekaler som vägvisare. Anvisning: Beakta de ändrade kraven för tryckdata för konturbeskurna produkter; ytterligare information om detta hittar du i dataanvisningarna och i vårt hjälpcenter under konturskärning.
Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto, samt att verkställa din beställning. Om du har köpt en produkt, kan vi sedan via e-post skicka rekommendationer om liknande produkter till dig. Om du inte vill ha det, meddela oss detta eller klicka på avregistrera-knappen i e-postmeddelandet. Mer information finns i Dataskydd.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering