T-shirts

Trycka Individuella T-shirts

Nästa företagsevenemang kommer upp och du vill ha individuella T-shirts tryckta? Då har du kommit rätt här hos oss. Med egendesignade T-shirts tryckta hos Onlineprinters presenterar du och dina anställda företaget och dina produkter offentligt på ett professionellt och konsekvent sätt. Oavsett av vilken anledning du har tryckt T-shirts, för mässor, sportevenemang, företagsfester, välgörenhetsevenemang eller bara för medarbetarna i dina butiker - vi trycker ditt egendesignade motiv på en T-shirt och stöder dig i dina reklamaktiviteter. Det individuella trycket på plagget görs med stor omsorg och bästa kvalitet.

Få T-shirts tryckta och dra nytta av vårt stora utbud

I vår onlineshop hittar du kläder och textilier för män, kvinnor och barn. Vill du ha egendesignade T-shirts tryckta, kan du välja mellan olika stilar och storlekar för dina T-shirts. Naturligtvis erbjuder vi våra T-shirts i många olika grundfärger. Så kan du för varje tillfälle få individuella och original T-shirts tryckta, som är perfekt anpassade i din egen företagsdesign. Vad sägs till exempel om T-shirts, som har en cool eller rolig reklamfras tryckta på dem?

Om en förening eller ett företag låter trycka T-shirts, väljer de ofta ett stort motiv som passar till tillfället, inklusive en slogan eller reklamfras på baksidan av T-shirten. Detta kompletteras av logotypen i brösthöjd på framsidan av plagget. Naturligtvis finns det inga gränser för placeringen av tryckmotivet. Bestäm själv: Vi trycker dina T-shirts enligt dina önskemål på fram- och/eller baksidan. Ditt individuellt designade motiv eller en slående fras kan tryckas på framsidan, antingen under kragen, på höger eller vänster bröst, i mitten i bröst- eller maghöjd, beroende på vald T-shirt. Om du vill ha din logotyp eller bild tryckt på baksidan av en T-shirt, finns det beroende på T-shirt fritt utrymme i nacken, på överkroppen, i mitten på ryggen och på den nedre delen.

Briljanta färger och lättskötta material

När vi trycker på T-shirts, sker detta med screentryck. Denna tryckprocess är särskilt lämplig för tryck på ett stort antal T-shirts och det ger ett briljant tryckresultat i hög kvalitet. Om ditt motiv, med vilket vi trycker en T-shirt, innehåller komplexa och detaljerade designelement, reproduceras de optimalt av trycktekniken. Beroende på tillfälle, visar vi din diskret fastsatta logotyp, det fängslande produkt- eller varumärkesslagordet eller den stora, snygga reklamfrasen på plagget på bästa sätt. De flesta av de T-shirts som erbjuds är gjorda av 100 procent bomull. Exakta detaljer finns i respektive produktbeskrivning. Tvättningen av T-shirts är möjlig med en maximal tvättemperatur på 40 °C, så att plagget inklusive tryck inte blir skadat. Tryckta T-shirts kan också problemfritt strykas på avigsidan, för att släta ut eventuella rynkor som kan ha skapats vid tvättning.

Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto samt att uppfylla och bearbeta din beställning. Ytterligare information hittar du i vår dataskyddsförklaring.

Vi använder din E-mailadress för att informera dig om produkter som liknar den som du redan har köpt. Du kan när som helst invända mot denna användning av din E-mailadress genom att skicka ett meddelande till oss eller genom att klicka på avanmälningslänken i ditt E-mail, utan att det uppstår andra överföringskostnader än grundpriserna.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering