Bra

Trustpilot

T-shirts

Trycka Individuella T-shirts

Nästa företagsevenemang kommer upp och du vill ha individuella T-shirts tryckta? Då har du kommit rätt här hos oss. Med egendesignade T-shirts tryckta hos Onlineprinters presenterar du och dina anställda företaget och dina produkter offentligt på ett professionellt och konsekvent sätt. Oavsett av vilken anledning du har tryckt T-shirts, för mässor, sportevenemang, företagsfester, välgörenhetsevenemang eller bara för medarbetarna i dina butiker - vi trycker ditt egendesignade motiv på en T-shirt och stöder dig i dina reklamaktiviteter. Det individuella trycket på plagget görs med stor omsorg och bästa kvalitet.

Få T-shirts tryckta och dra nytta av vårt stora utbud

I vår onlineshop hittar du kläder och textilier för män, kvinnor och barn. Vill du ha egendesignade T-shirts tryckta, kan du välja mellan olika stilar och storlekar för dina T-shirts. Naturligtvis erbjuder vi våra T-shirts i många olika grundfärger. Så kan du för varje tillfälle få individuella och original T-shirts tryckta, som är perfekt anpassade i din egen företagsdesign. Vad sägs till exempel om T-shirts, som har en cool eller rolig reklamfras tryckta på dem?

Om en förening eller ett företag låter trycka T-shirts, väljer de ofta ett stort motiv som passar till tillfället, inklusive en slogan eller reklamfras på baksidan av T-shirten. Detta kompletteras av logotypen i brösthöjd på framsidan av plagget. Naturligtvis finns det inga gränser för placeringen av tryckmotivet. Bestäm själv: Vi trycker dina T-shirts enligt dina önskemål på fram- och/eller baksidan. Ditt individuellt designade motiv eller en slående fras kan tryckas på framsidan, antingen under kragen, på höger eller vänster bröst, i mitten i bröst- eller maghöjd, beroende på vald T-shirt. Om du vill ha din logotyp eller bild tryckt på baksidan av en T-shirt, finns det beroende på T-shirt fritt utrymme i nacken, på överkroppen, i mitten på ryggen och på den nedre delen.

Briljanta färger och lättskötta material

När vi trycker på T-shirts, sker detta med screentryck. Denna tryckprocess är särskilt lämplig för tryck på ett stort antal T-shirts och det ger ett briljant tryckresultat i hög kvalitet. Om ditt motiv, med vilket vi trycker en T-shirt, innehåller komplexa och detaljerade designelement, reproduceras de optimalt av trycktekniken. Beroende på tillfälle, visar vi din diskret fastsatta logotyp, det fängslande produkt- eller varumärkesslagordet eller den stora, snygga reklamfrasen på plagget på bästa sätt. De flesta av de T-shirts som erbjuds är gjorda av 100 procent bomull. Exakta detaljer finns i respektive produktbeskrivning. Tvättningen av T-shirts är möjlig med en maximal tvättemperatur på 40 °C, så att plagget inklusive tryck inte blir skadat. Tryckta T-shirts kan också problemfritt strykas på avigsidan, för att släta ut eventuella rynkor som kan ha skapats vid tvättning.

Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto, samt att verkställa din beställning. Om du har köpt en produkt, kan vi sedan via e-post skicka rekommendationer om liknande produkter till dig. Om du inte vill ha det, meddela oss detta eller klicka på avregistrera-knappen i e-postmeddelandet. Mer information finns i Dataskydd.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering