Bra

Trustpilot

T-shirts barn

Trycka T-shirts för barn och få barnens ögon att lysa upp

Om du vill låta trycka en-T-shirt för barn, så har du kommit rätt: Till Onlineprinters. Vi trycker inte bara T-shirts, huvtröjor eller utomhusjackor för vuxna, utan också barnkläder i olika storlekar. I vår onlineshop hittar du olika tryckbara barnkläder som sportiga T-shirts för barn av märket B&C Collection utan sidosöm eller T-shirts för barn av 100 % bomull av märket Fruit of the Loom. Oavsett om de ska vara till det årliga förskole-evenemanget, nästa fotbollsturnering, ditt barns första födelsedag eller som en present vid det planerade välgörenhetsevenemanget - designa ditt individuella favoritmotiv som passar för tillfället och låt trycka T-shirts för barn i bra kvalitet till ett rimligt pris. Flickornas och pojkarnas ögon kommer att lysa upp, när de ser den: En kärleksfullt designad T-shirt för barn - tryck den t.ex. i ett vackert typsnitt med namnet på ditt barn eller namnet på laget som ditt barn tillhör.

Käcka fraser för lyckliga barn

Enhetlig klädsel binder samman: Om du låter trycka T-shirts för barn, ökar känslan av tillhörighet och sammanhållning i gruppen bara genom att bära enhetliga överdelar. Främja lagandan och skänk glädje till de små. Tryck T-shirts för barn med fantasifulla och roliga motiv eller reklamfraser i ett coolt typsnitt. Barn älskar tecknade figurer och djärva hjältar såsom prinsessor eller riddare. Med stolthet kommer flickorna och pojkarna att bära sina enhetliga T-shirts, på vilken namnet på det egna sportlaget och den (självutnämnda) lagmaskoten är tryckt, som till exempel ett mäktigt lejon. För spädbarn och småbarn är söta djur bra motiv att trycka på T-shirts. Fraser som "Jag vill ju bara leka", "Cool kids never sleep" eller "Vi kommer att vinna" är en bra presentidé. Oavsett om den är en individuell present vid ett företagsevenemang eller som en lagtröja, för stora eller små barn, är det enkelt att trycka en T-shirt för barn, vilket ger mycket glädje. Och vem vet, kanske blir barnplagget med det individuella trycket redan efter en kort tid en ny favorittröja.

Låta trycka individuella T-shirts för barn

Med Onlineprinters är det mycket enkelt att låta trycka T-shirts för barn. Förverkliga dina idéer och utforma enkelt ditt motiv med ett motsvarande designprogram. Sedan, så snart beställningsprocessen är klar, ladda upp tryckdata till vår onlineshop. Alla våra produkter naturligtvis även T-shirts för barn kan du individuellt konfigurera i beställningsprocessen. Innan du trycker T-shirts för barn, fastställ den passande grundfärgen för dina plagg. Är blått en del av färgpaletten för pojkarnas fotbollslag i din förening eller kanske grönt? Bestäm dessutom på vilket ställe motivet ska tryckas. På bröstet eller baksidan av barnens T-shirts. Eller på sidor av plagget? Om du vill låta trycka en-T-shirt för barn, är den passande storleken särskilt viktig. T-shirts för barn beställs hos oss oftast i storlekarna 104 till 170. Låt din kreativitet få fritt spelrum och skapa direkt en individuell text eller ett annat motiv, för tryckning av T-shirts för barn är inte svårt.

Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto, samt att verkställa din beställning. Om du har köpt en produkt, kan vi sedan via e-post skicka rekommendationer om liknande produkter till dig. Om du inte vill ha det, meddela oss detta eller klicka på avregistrera-knappen i e-postmeddelandet. Mer information finns i Dataskydd.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering