15 % jubileumsrabatt på broschyrer – endast fram till den 30 april. Kampanjkod: HAPPYBOOKLET15

Bra

Trustpilot
15 % jubileumsrabatt på broschyrer – endast fram till den 30 april. Kampanjkod: HAPPYBOOKLET15

T-shirts dam

Trycka T-shirts för damer och använda dubbelt

Utrusta dina anställda med högkvalitativa tryckta T-shirts för evenemang, mässor eller marknadsföring. Därmed ökar du känslan av samhörighet i teamet. Dessutom kan T-shirts fungera som en identifieringssymbol. Samtidigt har du en individuell gåva till kunder eller partners nära till hands. Förutom T-shirts för barn och män har vi också T-shirts för damer - speciellt med midjeband eller feminint snitt. Om du vill trycka en T-shirt för damer, kan du designa olika mönster för fram- och baksida. Låt trycka en rolig reklamfras på ena sidan och förse den andra med din reklam. Anvisning: Vid utformning, uppmärksamma utskärningen på T-shirten och placera motiven därefter. Om du vill trycka en T-shirt för damer, bör du tänka på färgerna redan innan design av motivet. Hos oss kan du välja mellan olika färger på plagget och får välja max. två tryckfärger.

Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto, samt att verkställa din beställning. Om du har köpt en produkt, kan vi sedan via e-post skicka rekommendationer om liknande produkter till dig. Om du inte vill ha det, meddela oss detta eller klicka på avregistrera-knappen i e-postmeddelandet. Mer information finns i Dataskydd.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering