Bra

Trustpilot

Vår Shop i ditt system: API-gränssnitt för enkla processer

Denna lösning förenklar dina processer, sparar tid och frigör resurser för andra ämnen. Istället för att manuellt skriva in dina kundorder i vår Shop, skickas all orderdata automatiskt. Detta fungerar också, om du redan använder en marknadsförings- eller inköpsportal (t.ex. Onventis, SAP/Ariba, Synertrade).

Så drar din organisation nytta av op.connect

bild
Direkt gränssnittsanslutning
Koppla ditt system bekvämt till vår Onlineshop. Detaljerad API-dokumentation är tillgänglig för dig.
Optimerade processer
All orderdata inklusive fakturering kan överföras till ditt system via gränssnittet. Dessa automatiserade processer sparar tid och frigör resurser för dina medarbetare.
Automatiskt datautbyte
Produkt-, order- och prisdata utbyts automatiskt via gränssnittet. Detta är även möjligt för order- och faktureringsdata.
Stort produktmångfald
Vårt kompletta sortiment är tillgängligt för dig: Från roll-ups via reklamartiklar och affischer till kuvert

Fördelar för dina användare

bild
Stigning av produktivitet
Automatiserade processer frigör resurser för dina anställda, som de kan använda effektivt och därmed bli mer produktiva.

Ramvillkor

bild

Hög tryckvolym

bild

API-anslutning är helt gratis

Våra tjänster för dig i översikt

Våra tryckexperter ger dig gärna råd

Vilken produkt passar dig bäst och ditt företag? Hur fungerar den tekniska anslutningen? Och exakt hur fungerar det med mallar eller lagerlogistik? Vårt team finns gärna där för dig och kommer att arbeta med dig, för att hitta den bästa lösningen för dina individuella behov. Ring oss eller skicka ett e-postmeddelande till oss.
Måndag till fredag
08:00 - 17:00
Servicehotline
08 55 11 49 47
bild
Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto, samt att verkställa din beställning. Om du har köpt en produkt, kan vi sedan via e-post skicka rekommendationer om liknande produkter till dig. Om du inte vill ha det, meddela oss detta eller klicka på avregistrera-knappen i e-postmeddelandet. Mer information finns i Dataskydd.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering