Bra

Trustpilot

Vikta Visitkort

TRYCKA VIKTA VISITKORT SOM ÖVERTYGAR

Du har tillräckligt många standardvisitkort och vill ha något annorlunda? Det kan vi förstå. Varför inte trycka vikta visitkort? I stället för de vanliga två sidorna får du med vikta visitkort fyra sidor. Med dem kan du låta din kreativitet få fria tyglar och skriva på dem alla dina personliga data med en detaljerad och vacker utformning. Företagslogotypen, ditt motto eller en nyfikenhetsväckande slogan ådagalägger sin fulla effekt på framsidan, när de får första sidan för sig själva. För all ytterligare information, till exempel dina kontaktuppgifter, finns det fortfarande tillräckligt med utrymme på insidan och på baksidan av de vikta visitkorten. Naturligtvis kan du också välja lämplig upplaga hos oss, om du vill trycka vikta visitkort, oavsett om du behöver 100 eller 50 000 visitkort.

VIKTA VISITKORT: MER PLATS FÖR DIN PERSONLIGA PRÄGEL

Om du vill trycka vikta visitkort kan du välja format mellan 8,5 x 5,5 cm och 9 x 5 cm. Båda visitkortsstorlekarna finns både i stående och liggande format. Om du vill trycka vikta visitkort i stående format, kan dessa falsas utmed spåret på långsidan, medan det för visitkort i liggande format är möjligt med falsning på kortsidan. I princip finns det inga gränser för din fantasi här. De vikta visitkorten kan inte bara användas som traditionella visitkort, utan tack vare den praktiska vikningen och det praktiska formatet, kan de också användas som ett tidsbeställningskort, bonuskort, namnkort, minikalendrar eller presentkort. Det enda som är viktigt är din design. Det är också möjligt att trycka vikta visitkort och få dem perforerade. De färdiga slutprodukterna kan sedan användas t.ex. som entrébiljetter. Tack vare perforeringen kan den högra delen av visitkortet enkelt separeras från den vänstra.

DET BESTÄMDA EXTRA: TRYCKA VIKTA VISITKORT OCH LÅTA FÖRÄDLA DEM

Beroende på dina idéer och krav ska du välja mellan olika papper med olika tjocklekar. Jämförelsevis billigt är det med vikta visitkort av bildtryckpapper, offsetpapper, recyclingkartong eller kromkartong. Om du vill trycka vikta visitkort, som sticker ut särskilt och övertygar med ett ädelt utseende, kommer du att göra rätt val med pappren CHROMOLUX® Pearl, Magic Chrome och Splendorlux. Vikta visitkort av CHROMOLUX® Pearl har en ädel pärlemorvit fram- och baksida, visitkortens insida är vit och skrivbar. Den silverglänsande och reflekterande fram- och baksidan på vikta visitkort av Magic Chrome ger ett storartat och individuellt intryck. Om du trycker vikta visitkort och har valt materialet Splendorlux, får du en produkt med en högblank, helgjuten yta. Högkvalitativa visitkort präglas av en stabil hållbarhet, hög volym och en mycket bra bildåtergivning i fotokvalitet.

Avrunda tryckbilden med en förädling och ge dina visitkort något extra. En glänsande eller matt cellofanering ser inte bara bra ut, det gör också de vikta visitkorten mer motståndskraftiga. Den speciella soft-touch cellofaneringen säkerställer, att de vikta visitkorten känns sammetsmjuka och angenämt smidiga. Om du vill trycka billiga vikta visitkort, är UV-lack ett bra alternativ till den lite dyrare blanka cellofaneringen. Förädling med UV-lackering säkerställer en nötningsbeständig, hård, högglansyta, så att visitkorten blir ännu mer robusta och överlever även frekventa hanteringar.

Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto, samt att verkställa din beställning. Om du har köpt en produkt, kan vi sedan via e-post skicka rekommendationer om liknande produkter till dig. Om du inte vill ha det, meddela oss detta eller klicka på avregistrera-knappen i e-postmeddelandet. Mer information finns i Dataskydd.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering