Jubileumsförmån: Spara 15 % på visitkort – endast fram till 31 juli 2024. Kod: HAPPY-BC-15

Bra

Trustpilot
Jubileumsförmån: Spara 15 % på visitkort – endast fram till 31 juli 2024. Kod: HAPPY-BC-15

Mässbord

MÄSSBORD FÖR ATT PRESENTERA PRODUKTER OCH SAMTALA

För små mässor, husmässor eller nästa dag med öppen dörr: Ett mässbord bidrar till ett professionellt intryck för ditt företag på evenemang. På mässbordet kan du presentera för kunderna produkter, broschyrer, flyers t.ex. i ett broschyrställ och reklampresenter som USB-sticks eller Powerbanks. Dessutom kan du lika bra använda disken som ett utbytesområde och försäljningsdisk. Ta uppgifter om dina besökare och intresserade med penna och papper eller digitalt med mobila enheter och appar. Disken erbjuder tillräckligt med utrymme för dina marknadsförings- och försäljningsaktiviteter i tryckt och digital form.

PLANERAD MÄSSDESIGN FÖR DINA MÅL

I synnerhet vid mindre mässmontrar är mässvägg och bord viktiga komponenter i företagspresentationen. Genom optisk samordning av båda elementen, mässbord och mässvägg, är resultatet en optisk sammanhängande övergripande bild. Planera därför en mässdesign för detta ändamål, som senare kommer att återfinnas både på mässväggen och på mässbordet. För ett helt likformigt utseende kan du inkludera andra material som flyers eller reklamartiklar i ditt mäss-design-koncept. Du kan till exempel trycka samma design på varje produkt, eller du kan matcha designelement som färger, typsnitt eller grafik. För enhetliga mässor är vår mässdisk och vår mässmonter också perfekta på lång sikt: Skaffa stativet på en gång och beställ bordsklädseln om och om igen för att passa ditt evenemang och matcha dina mål.

PRAKTISK ALLROUNDER BORD MED SKYDDSPLATTA OCH MER

Våra raka mässbord består av ett metallgallersystem för vikning, en silverskyddsplatta och en bordsklädsel av tryckt polyestertyg. Disken kan monteras upp utan verktyg, vilket ger utrymme att noggrant lagra interna dokument och material upp till 15 kg och ett attraktivt presentations-, utbytes- och försäljningsområde. Lika snabbt, kan bordsklädseln enkelt fästas med kardborrband och lossas igen. Det hållbara materialet med antistatiska egenskaper täcker mässbordets framsida och sidoytor och kan tryckas över hela ytan. Alla komponenter i mässdisken kan skyddas och transporteras med den medlevererade transportväskan med hjul med rullar. Med en individuellt utformad mässdisk kan varje mässmonter arrangeras och det blir en besökarmagnet!

Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto, samt att verkställa din beställning. Om du har köpt en produkt, kan vi sedan via e-post skicka rekommendationer om liknande produkter till dig. Om du inte vill ha det, meddela oss detta eller klicka på avregistrera-knappen i e-postmeddelandet. Mer information finns i Dataskydd.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering