Plastkort

TRYCKA PLASTKORT FRÅN LEGITIMATION TILL VISITKORT

Plastkort i kreditkortsformat passar perfekt som kundkort, fickkalender, visitkort och medarbetarlegitimationer. Välj efter behov mellan standard-plastkort, kort med underskriftsfält, plastkort med magnetremsor för datalagring eller kombinerade versioner. Genom det vanliga körkortsformatet med runda hörn passar våra plastkort i varje plånbok eller i våra kunders portmonnäer. Materialet "760 µ hård-PVC" är särskilt robust och vädertåligt.

STABILT MATERIAL OCH EXKLUSIVT TRYCK

Om du trycker plastkort, trycker vi ditt önskemotiv på de valda plastkorten och säkerställer högsta kvalitet vid bearbetningen. Korten i PVC trycks av oss på båda sidor med fyrfärgstryck (4/4) i offsettryck eller digitaltryck, så du har stor frihet, när det gäller utformningen. För att öka hållbarheten förädlas ytan på korten vidare av oss. Ljus design laminerar vi med en blank folie och mörk design får en matt finish. Detta skyddar inte bara mot slitage och repor, utan ser också riktigt bra ut. Om du vill trycka plastkort, var uppmärksam på den höga kvaliteten i tryckdata, för att få ett utmärkt resultat. Se också till att hörnen avrundas som standard, så att plastkortets format är identiskt med ID-handlingar, körkort etc.

TRYCKTA PLASTKORT KAN ANVÄNDAS PÅ MÅNGA SÄTT

Gör ett gott intryck på din affärskollega, när du ger honom ett elegant visitkort i plast. Vi trycker gärna plastkort med dina kontaktuppgifter och din företagslogotyp, så att du kan skapa viktiga affärskontakter på ett särskilt elegant sätt. Även för medlemskort, check- och åtkomstkort erbjuder vi tryckta plastkort. På begäran kan vi också producera dina medlems- eller ID-kort som magnetiska kort, vilka kan identifieras av kortläsare. På detta sätt är en tydlig identifiering möjlig.

Till exempel kan de tryckta plastkorten användas som dörröppnare för dina lokaler. Ytterligare användningsmöjligheter är registrering av arbetstider eller hantering av ett medarbetarkonto (till exempel för lunchrummet). Ett populärt sätt för kundlojalitet är också så kallade bonuskort. Även för ditt företag kan du nu introducera ett sådant plastkort billigt. Belöna dina mest lojala kunder med attraktiva belöningar och öka varumärkesintresset genom att dina kunder alltid har ett kort med din logotyp i sina plånböcker. En personliggöring av visitkorten är möjlig via plastkort med signaturfält.