Vi firar och du sparar: 15 % på posters och affischer fram till den 30 juni 2024 – Kod: HAPPYPOSTER-15

Bra

Trustpilot
Vi firar och du sparar: 15 % på posters och affischer fram till den 30 juni 2024 – Kod: HAPPYPOSTER-15

Väskor

VÄSKOR MED TRYCK SOM BÄRBART REKLAMARTIKEL

Låt trycka väskor med tryck och bär din logotyp i hela världen. Båda sidor drar nytta av detta. Kassbäraren kan transportera sina attiraljer och medvetenheten hos ditt företag höjs samtidigt. Hos oss hittar du väskor för nästan varje ändamål, som vi trycker för dig i certifierad kvalitet. Sortimentet sträcker sig från bomullsväskor som presentartikel via praktiska kylväskor upp till laptopväskor för affärsresande. Oberoende om du vill annonsera nya introducerade produkter tjänster eller ditt företagsnamn, gör en kasse med tryck med ditt reklambudskap tillförlitligt offentligt. När du shoppar, reser, på jobbet, teoretiskt kan din företagslogotyp följa kunder överallt och få nya intressenter. Du behöver bara låta trycka sportväskor, axelväskor, ryggsäckar eller korgar och lämna till bärarna som reklampresent.

FRÅN BOMULLSKASSE TILL SPORTVÄSKA

Påbörjar du ett nytt projekt och alla borde veta? Låt trycka väskor med tryck och fördela dem generöst till kunder och intressenter. Burna på handtag sprider sig budskapet av sig själv. Reklamväskor kan användas vid många tillfällen och utformas på motsvarande sätt Tack vare vårt stora urval kan du söka efter lämplig kasse, som vi trycker med önskat motiv. Till exempel påse av bomull för mässan eller sportväskor för öppning av en fitnesstudio. Låt trycka väskor med tryck som strandväskor i sommarfärger, så kan du skickligt marknadsföra din resebyrå eller ett nytt fritidshus vid havet. Som användbara Give-aways på grund av en särskild företagspresentation är även smartphone-omslag tänkbara. Mindre som reklampresent, utan mer som inköpsväskor, är det välkänt att också detaljister trycker väskor. Tygpåse med logotyp från bagaren eller med ett käckt ordspråk från teknikaffären vid sidan har en praktisk användning för kunderna samt för dig. Väskor kan återanvändas nästa gång du handlar och kan därför ses i hela distriktet som shoppingradie för potentiella nya kunder. Kunder betalar gärna ett mindre pris när de handlar, för att undvika att slänga bort plastpåsar.

VÄSKOR MED TRYCK MATERIALI OCH TRYCK

Vilken produkt som det blir för ditt företag, har du för varje kasse olika tryckytor till förfogande för din reklamfastsättning. Du kan hitta mer detaljerad information på produktsidorna. Som material för reklamväskor erbjuder vi textilier som bomull och jute eller plastfiber. Reklamfastsättning kan tillämpas genom olika typer av efterbehandling, som också beror påmaterial i reklamartiklarna. Väskor med tryck, använder vi till exempel vid screen- eller transfertryck. Vid frågor för upprättande av tryckdata står vårt utbildade team gärna till förfogande under kontorstider.
Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto, samt att verkställa din beställning. Om du har köpt en produkt, kan vi sedan via e-post skicka rekommendationer om liknande produkter till dig. Om du inte vill ha det, meddela oss detta eller klicka på avregistrera-knappen i e-postmeddelandet. Mer information finns i Dataskydd.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering