Bra

Trustpilot

Tygvepor

TRYCKA TYGVEPOR - SOM REKLAMYTA OCH FÖR DEKORATION

En tygvepa är en mycket speciell blickfångare. Tygbanderollen ser bra ut och förlorar inte sin utstrålning, även efter en lång tid. Perfekt för att lägga till accent på inredningen i dina affärslokaler, till exempel med din logotyp i stort format eller en snygg världskarta som väggdekoration. Med tygvepor kan du också effektivt kommunicera reklammeddelanden. Dina möjligheter och idéer är obegränsade. För trycket används UV-färger, så att färgerna återges särskilt kontrastrikt och briljant. Dina favoritfoton, reklammedel eller kampanjparoller kommer mycket väl till sin rätta. Du kan t.o.m. låta trycka ett enda exemplar av typvepa hos oss!

ENKELT ATT SÄTTA FAST OCH BYTA TYGBANDEROLLER

För att enkelt fästa tygbanderoller kan du beställa dem inklusive högkvalitativa lister av aluminium. Tack vare de integrerade plastöglorna kan tygvepor installeras utan problem och faller garanterat inte längre nedför väggen; praktiskt också för snabb montering. Dessa finns tillgängliga i alla erbjudna storlekar och specialformat. Om du redan har en aluminiumprofil för tygvepor, kan du bara beställa tryck utan system från oss. Detta gör att du enkelt kan ändra dina tygvepor och du blir ännu mer flexibel, när du presenterar dina motiv och reklamkampanjer.

TYGVEPOR SOM EN HÖJDPUNKT INOMHUS

Tygbanderollens polyesterväv är mer hållbar och slitstark, om man jämför med vanliga papperstyper: Detta gör tygvepor till riktiga höjdpunkter inomhus. Användningsmöjligheterna är därmed ytterst mångsidiga. De är omtyckta att ta med till mässor, konferenser och evenemang, eftersom tygbanderollerna enkelt kan hängas upp och tas ner igen tack vare aluminiumprofilen. Även i köpcentra kan erbjudanden och kampanjer enkelt hängas upp på väggen med tygvepor. Om du vill sätta fast dina reklammedel utomhus, rekommenderar vi dig våra vädertåliga PVC-banderoller.
Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto, samt att verkställa din beställning. Om du har köpt en produkt, kan vi sedan via e-post skicka rekommendationer om liknande produkter till dig. Om du inte vill ha det, meddela oss detta eller klicka på avregistrera-knappen i e-postmeddelandet. Mer information finns i Dataskydd.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering