Vi firar och du sparar: 15 % på posters och affischer fram till den 30 juni 2024 – Kod: HAPPYPOSTER-15

Bra

Trustpilot
Vi firar och du sparar: 15 % på posters och affischer fram till den 30 juni 2024 – Kod: HAPPYPOSTER-15

Fototapeter

TRYCKA FOTOTAPETER OCH GE DEM INDIVIDUELL PRÄGEL

Väggar behöver inte alltid vara vita, än mindre målade i en färg. Tapeter är åter tillbaka och inbjuder till kreativ utformning. Använd enskilda våder för att markera höjdpunkter i rummet. Om det inte är tillräckligt individuellt, kan du utforma dina egna motiv och foton som tapettryck. Låt trycka dina individuella fototapeter enkelt. Eftersom en fototapet med egna bilder kan ge rummet en mycket speciell atmosfär. Utforma exempelvis receptionen i ditt företag eller i din butik och låt trycka en fototapet tryckt i din företagsdesign eller med en matchande bild. Du kan i princip använda fototapeter i alla interiörer oavsett, om det är frågan om väggar på kontoret, på mässan eller hemma och bidra till det allmänna välbefinnandet. Också i catering, på hotell eller handel kan du med fototapeter i olika storlekar sätta din prägel på interiören.

TRYCKA FOTOTAPETER: FORMAT OCH FASTSÄTTNING

Det går mycket lätt att trycka fototapeter i vårt tryckeri. När du har beslutat dig för ett motiv, väljer du önskeformatet för dina fototapeter, laddar upp tryckdata och beställer önskat antal tapetvåder i vår shop. Vi trycker uteslutande fototapeter med Erfurter filttapeter. Dessa är ljusäkta, formstabila och spricköverbryggande. I digitaltryck får de sitt individuella utseende. Vi erbjuder olika fototapeter för rumshöjder på 270 och 380 centimeter. Via alternativet fri formatinmatning har du möjlighet att trycka överdimensionella fototapeter: Även mycket höga och breda rum med upp till fyra gånger sex meter, kan du enkelt dekorera med dina motiv. Jämfört med en fotoduk, smälter fototapeter ihop med väggen över hela väggytan. För att uppnå ett optimalt resultat, ska väggen vara jämn, ren och dammfri. Bland våra standardformat kan du välja mellan självhäftande och våthäftande fastsättning. Självhäftande fototapeter har en jämn yta för fastsättning, därför rekommenderar vi en extra grundbehandling av väggen. Material för våthäftande tapeter uppvisar däremot en diskret struktur och kan appliceras utan särskild grundbehandling.

TRYCKA INDIVIDUELLA FOTOTAPETER OCH PLACERA MOTIV I RAMPLJUSET

Var kreativ och tryck dina personliga fototapeter. Med rätt motiv kan du lyckas att visuellt utöka eller förminska utrymmen. Du kan använda foton på dina produkter för dina fototapeter. Men du får nog mer uppmärksamhet med produktrelaterade bilder. Om du vill hålla kvar dina åskådare i rummet med fototapeterna, överför du helst motiv som bjuder in alla att såväl drömma som att stanna kvar. Omtyckta motiv på fototapeter är oftast övergivna stränder, stämningsfulla skogar eller okonstlad arkitektur. Att trycka en fototapet är också meningsfullt, om du vill förstora små objekt eller detaljer. Beroende på vilken effekt du vill uppnå med din fototapet, bör du använda ljusa och vänliga foton för att få betraktaren på gott humör. Du kan också låta trycka grafik eller mönster i olika färger på dina personliga fototapeter för att skapa unika exemplar. Oavsett vilket motiv du väljer, är uppmärksamheten hos besökare, kunder och anställda garanterad.

Designtips till företagets jubileum: Exponera företagets historia iögonfallande för medarbetare och kunder i receptionen eller entrén med en fototapet.
Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto, samt att verkställa din beställning. Om du har köpt en produkt, kan vi sedan via e-post skicka rekommendationer om liknande produkter till dig. Om du inte vill ha det, meddela oss detta eller klicka på avregistrera-knappen i e-postmeddelandet. Mer information finns i Dataskydd.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering