Jubileumsförmån: Spara 15 % på visitkort – endast fram till 31 juli 2024. Kod: HAPPY-BC-15

Bra

Trustpilot
Jubileumsförmån: Spara 15 % på visitkort – endast fram till 31 juli 2024. Kod: HAPPY-BC-15

Mässväggar

DEN MOBILA MÄSSVÄGGEN: ÖGONFÅNGAREN VID MÄSSMONTERN

Med en mässvägg kan du göra dig uppmärksam över ett stort område Om företagslogotyp, egen bildvärld, produkt, erbjudande eller annat kommunikationsmeddelande på en yta som är mindre än fem kvadratmeter, kan du enkelt dra besökarnas uppmärksamhet till din mässmonter. Därför ska du framför allt beakta, hur du ska utforma din mässvägg med tryck. Det gäller: mindre är mera! Beakta vid din design av mässvägg, att det inte är för rotigt. Fokusera på några få viktiga element, fokusera på korta textmeddelanden och använd färger och teckensnitt som är lätt igenkännliga även under extrema ljusförhållanden och på avstånd.

MÄSSVÄGG FÖR LÄTT MONTERING OCH DEMONTERING

Vår mobila mässvägg med tryck består av ett vikbart gallersystem av metall och en 250 g/m² stark textilvägg av polyesterväv, som är tryckt fyrfärgat på framsidan. Den tryckta delen av vår mässvägg är tillverkad av samma material som t.ex. textilerna i våra mässbord, zipperwalls och roll-up-displayer. De olika produkterna i kombination ger en harmonisk totalbild vid mässmontern, som stöds av en enhetlig design hos de enskilda delarna. Ta över mässväggen design en till en, eller hämta färger, teckensnitt eller grafik i din andra mässväggutrustning.

Våra mässväggar kommer till dig ihoplagda i en transportväska med hjul. På så sätt kan du flexibelt använda den mobila mässväggen vid olika evenemang. Du kan dessutom välja vid beställningen, om du vill skaffa två passande halogenstrålkastare. Du kan sätta fast dessa med några få handgrepp på mässväggens övre kant, så att den tryckta framsidan på textilväggen blir belyst nedåt.

RAKA OCH BÖJDA LÖSNINGAR FÖR VARJE RUMSLÄGE

I vårt sortiment har vi raka och böjda mässväggar. Textilmässväggen är en rak mässvägg med ett vikbart mässystem och en textilvägg som sätts fast med kardborrband. Zipperwall finns som rak eller böjd mässvägg, bestående av ihopsättbara aluminiumstänger, som täcks med en textilvägg. Denna kan stängas och öppnas med ett blixtlås på sidan. Val av passande mässväggform inriktar sig efter, om du vill ställa upp din mässmonter t.ex. i ett hörn eller på en rak linje, framför en vägg eller en fönsterfront, eller bara därefter, vilket passar bättre med ditt koncept.

Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto, samt att verkställa din beställning. Om du har köpt en produkt, kan vi sedan via e-post skicka rekommendationer om liknande produkter till dig. Om du inte vill ha det, meddela oss detta eller klicka på avregistrera-knappen i e-postmeddelandet. Mer information finns i Dataskydd.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering