bild av
Kan fås från och med nu: förpackningar i fyra olika varianter | Onlineprinters

Kundservice:  08 55 11 49 47    Mndag - Fredag kl. 08.00 - kl. 18.00  |  Kontaktformulr

Kan fås från och med nu: förpackningar i fyra olika varianter

Det första intrycket räknas! För ett allround professionellt utseende, kan du från och med nu beställa förpackningar hos oss. Välj mellan fyra olika varianter för dina behov.


Förpackningar är viktiga reklambärare i din marketing-mix. De genererar bland annat sympati, uppmuntrar till köp och kan fungera som en igenkänningsfaktor.


Eftersom vi vill ge dig den bästa möjliga stöd vid utformningen av dina marknadsföringsaktiviteter, har du nu möjligheten att beställa individuellt tryckta förpackningar från oss. Välj mellan kuddlådor, flaskförpackningar, vikbara lådor och stapellådor.


De långa, konvexa kuddlådorna har på respektive kort sida en inåt krökt klafföppning. De finns i fyra storlekar och passar bäst för exklusiva förpackning av mindre presenter.

Dessa flaskförpackningar är vikbara lådor med uttagsbotten, som lätt kan öppnas och stängas med ett stängningsdrag i övre änden. Välj mellan tre olika storlekar.

Våra vikbara lådor i tärningsform kan fås i sju olika storlekar och kan lätt öppnas och stängas med ett instickslås (friktionslås). De passar perfekt för förpackning eller transport av fyrkantiga eller runda föremål.

De platta, tvådelade stapellådorna är den perfekta present- och försändelseförpackningen. De sparar plats, är stabila och kan fås i två olika storlekar: 5,2 cm x 14,8 cm och 5,2 cm x 21 cm. Locket på lådorna är helt avtagbart.


Alla förpackningar kan tryckas runtom med din individuella design.


Vårt tips: Praktiska Powerbanks och USB-sticks kan presenteras för kunder och partners i den nya förpackningen som underbara reklampresenter!

© 2009 diedruckerei.de, Shoplösung powered by WEBSALE AG