Vi firar och du sparar: 15 % på posters och affischer fram till den 30 juni 2024 – Kod: HAPPYPOSTER-15

Bra

Trustpilot
Vi firar och du sparar: 15 % på posters och affischer fram till den 30 juni 2024 – Kod: HAPPYPOSTER-15

USB-sticks

EXKLUSIVA PRESENTER, INTE BARA FÖR TEKNIKNÖRDAR

USB-minnen är ett oumbärligt verktyg idag, för att säkerhetskopiera data eller att okomplicerat överföra (även utan användning av Internet) data från en enhet till en annan. På så sätt delar du ut en Give-away till dina kunder eller mässgäster, vilken inte enbart entusiasmerar tekniknördar: USB-minnen är ett praktiskt hjälpmedel och verkligen allsidiga tillgångar som kan användas på kontoret, hemma eller när du är på väg. Tack vare öglor resp. håltagning är USB-minnen med tryck lätta att sätta fast på nyckelknippan och därför alltid där och snabbt till hands. Har du någonsin tänkt på att förpacka dina handouts och presentationer för evenemang, konferenser eller workshops för dina deltagare direkt på tryckta USB-minnen? Så här skapar du en unik gåva, som definitivt kommer att bevaras i ditt minne och användas under lång tid. Med ett lagringsutrymme på 4 GB kan du också lägga till mycket eget material, oavsett om det är musik- och videofiler, fotogallerier eller dokument.

TRYCKTA USB-MINNEN MED STIL

I vårt sortiment hittar du högkvalitativa USB-minnen i olika utföranden: Två varianter med ett blankt metallglänsande utseende är iögonfallande med sin lasergraverade logotyp. Medan USB-minnet Metallic består av plast och ett vridbart lås av aluminium, utmärker sig USB-minnet nyckel med sin extraordinära design i form av en nyckel. Ett ytterligare alternativ är tredimensionellt förädlat och återger ditt motiv särskilt väl genom den krökta ytbeläggningen. För ännu mer individualitet vid utformningen av dina elektroniska hjälpmedel, kan du välja olika hushållsfärger för dina USB-minnen. Bland dem hittar du slående färger som grön, orange eller röd, men även diskreta som vit. Varianterna i silver eller svart är en stilfull gåva tack vare deras ädla utseende. Övrigt: Hos kan du även beställa Powerbanks med tryck. I kombination med USB-minnen ger du dina kunder, gäster eller medarbetare en dubbelt användbar reklamprodukt.
Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto, samt att verkställa din beställning. Om du har köpt en produkt, kan vi sedan via e-post skicka rekommendationer om liknande produkter till dig. Om du inte vill ha det, meddela oss detta eller klicka på avregistrera-knappen i e-postmeddelandet. Mer information finns i Dataskydd.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering