Vi firar och du sparar: 15 % på posters och affischer fram till den 30 juni 2024 – Kod: HAPPYPOSTER-15

Bra

Trustpilot
Vi firar och du sparar: 15 % på posters och affischer fram till den 30 juni 2024 – Kod: HAPPYPOSTER-15

Vikbara lådor

TRYCKA VIKBARA LÅDOR FÖR OMISSKÄNLIGA FÖRPACKNINGAR

Slut med förpackningar i nollåttafemton-design. Från och med nu kan du förpacka reklampresenter, gåvor och säljartiklar i vikbara lådor som ingen kan ta fel på. Baserat på dina tryckdata gör vi individuella lådor av enkla kartonger. Bra förpackade presenter och produkter verkar ännu exklusivare vid försäljning. Ofta gör förpackningen skillnaden, om en intressent blir uppmärksammad eller bara likgiltigt går förbi. Därför rekommenderas vikbara lådor, som sticker ut från mängden och därför passar till produkten såväl som företaget. Individuellt tryckta vikbara lådor som presentförpackningar kan uppfylla dessa krav och har också ett högt återigenkänningsvärde. Utforma dina egna vikbara lådor till exempel med imagebilder, företagsfärger, din logotyp och Claim.

ENKELT GJORT: ATT TRYCKA VIKBARA LÅDOR

Om du vill låta trycka vikbara lådor och använda dem som individuella presentförpackningar, finns våra klafflådor i kubform i olika storlekar från 4 x 4 cm till 10 x 10 cm. Beställ endast de kvantiteter du behöver. Konceptet för vår trycksida tillåter också relativt små upplagor - från och med 100 styck vikbara lådor. Eftersom moderna processer såsom digitaltryck gör tryck av små serier ekonomiska. Dina vikbara lådor levereras limmade och plant liggande, alltså inte vikta. På detta sätt är transporten enkel och du kan lagra de vikbara lådorna för att spara utrymme. Vikningen av en vikbar låda är enkel, eftersom falslinjerna redan är förpräglade i stansningen. Med få handgrepp viks kartongen i tärningsform. Kartongbottnar fixeras med den undre stickfliken. Nu kan produkten läggas i kartongen och slutligen kan locket stängas med den övre insticksfliken. Vi använder för våra lådor kromkartong, ett material som möjliggör utmärkta tryckresultat.

VIKBARA LÅDOR I TÄRNINGSFORM, PRAKTISKT OCH SNABBT TILL HANDS

På grund av den praktiska tärningsformen kan de tryckta vikbara lådorna även som vikta staplas i skåpet. Förut ifylld har du snabbt en färdigpackad present till hands. Till exempel vid ett framgångsrikt slutförande av ett kontrakt eller som en liten uppmärksamhetsgåva efter ett intressant kundsamtal. Individuellt tryckta vikbara lådor är mer än skyddande omslag för produkter. Därutöver blir förpackningen en aktiv beståndsdel i den totala reklamkampanjen. Speciellt när tryckmotivet upprepas på olika reklammedel, till exempel på kassar med bärhandtag eller på innehåll för dina vikbara lådor.

Tips: Om du inte vill trycka några vikbara lådor, kan du beställa andra typer av lådor: Vårt sortiment innehåller även stapellådor med avtagbart lock, kuddlådor och presentförpackningar för flaskor.

Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto, samt att verkställa din beställning. Om du har köpt en produkt, kan vi sedan via e-post skicka rekommendationer om liknande produkter till dig. Om du inte vill ha det, meddela oss detta eller klicka på avregistrera-knappen i e-postmeddelandet. Mer information finns i Dataskydd.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering