Bra

Trustpilot

Stapellådor

TRYCKA EXKLUSIVA STAPELLÅDOR FÖR DINA REKLAMPRESENTER

Förpackningen gör det! Om du vill skänka något till dina kunder eller långsiktiga affärspartners, vare sig till jul, till ett framgångsrikt årsbokslut eller till födelsedagen, så kan du låta trycka en tilltalande stapellåda för denna reklampresent. För oavsett hur värdefull eller kreativ din egentliga gåva är: Det första intrycket räknas. Därför är individuella presentförpackningar så populära och de ser särskilt professionella ut i din företagsdesigns färger. Innehållet i stapellådorna är till exempel praktiska anteckningsböcker, högkvalitativa metallkulspetspennor, skrivset eller till och med attraktivt utformade bordskalendrar med din logotyp. Som presentförpackning passar förutom stapellådan även tryckt presentpapper i din företagsdesign eller en exklusiv pappersbärkasse.

STAPELLÅDOR SOM PRODUKTFÖRPACKNING

Om du inte vill ha en gåva i lådan, kan du låta trycka stapellådorna för att förpacka dina produkter i dem. I motsats till vikbara lådor består dessa lådor av ett vikbart lock, som placeras över den något mindre bottendelen. På grund av denna funktion kallas förpackningen även stapellådkartong. Eftersom locket och botten inte är limmade ihop, utan endast bygger på vikningstekniken och exakt anpassade storlekar, kan förpackningen öppnas utan sax eller kniv. Om du vill låta trycka stapellådorna som produktförpackningar, så finns det plats i lådorna i storlek L för produkter med mått under 18 x 18 cm. Höjden på dessa lådor är 3,5 cm. Våra stapellådor i storlek S har emellertid måtten 11 x 11 x 2,5 cm. Förutom dessa kvadratiska format erbjuder vi även rektangulära. Beroende på produkt, kanske du hellre föredrar forna kuddlådor, flaskförpackningar eller ovannämnda stapellådor. Om du vill låta trycka stapellådor, kan du beställa från och med en upplaga på 100 styck. Vi kan dock inte rekommendera stapellådor som rena transportförpackningar, eftersom de inte har någon kammarstruktur som en fraktkartong.

MATERIAL OCH TRYCK AV STAPELLÅDOR

Vi trycker dina stapellådor i fyrfärgstryck. Lådorna är gjorda av kromkartong, som får en matt dispersionsbeläggning under efterbehandlingen. Detta gör att locket och botten på stapellådorna känns matta och släta. Kromkartong är ett flerskikts fast papper som är tillgängligt för presentlådor i gramvikt 300 g/m2. Stapellådorna kan på förfrågan tryckas både på locket och på tillhörande sidor samt i botten. Förpackningarna levereras redan vikta och limmade. Eftersom botten inte helt försvinner under locket, när lådan är stängd, utan man istället kan se en bit av den, kan du här leka med färger och lägga till accenter. Eftersom din logotyp kan tryckas på locket, har du möjlighet att placera önskemål eller produktinformation i botten beroende på användningsområdet. På så sätt använder du tryckta stapellådor på ett optimalt sätt antingen som en produkt- eller presentförpackning.

Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto, samt att verkställa din beställning. Om du har köpt en produkt, kan vi sedan via e-post skicka rekommendationer om liknande produkter till dig. Om du inte vill ha det, meddela oss detta eller klicka på avregistrera-knappen i e-postmeddelandet. Mer information finns i Dataskydd.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering