Kuddlådor

KUDDLÅDOR - DE NÅGOT ANNORLUNDA PRESENTFÖRPACKNINGARNA

Förpackning av produkter och presenter är väsentlig. Å ena sidan är förpackningar praktiska och skyddar innehållet från repor eller smuts. Å andra sidan, om de är vackert eller exklusivt utformade, kan de skapa mervärde och imponera mottagaren. En speciell typ av presentförpackningar är kuddlådor. Som namnet redan antyder liknar de konvexa lådornas form en skakad kudde. Presentlådorna levereras liggande och inte vikta. För gåvor och produkter kan du således få dina kuddlådor tryckta med ditt reklammeddelande eller ett önskat motiv. Kuddförpackningen är försedd på båda sidor med en invändig, välvd fliköppning. Först efter vikningsprocessen utvecklas den slutliga formen för kuddlådor. När öppningarna är stängda, är förpackningarna också stängda.

PRAKTISKA FÖRPACKNINGAR FÖR REKLAMPRESENTER: TRYCKTA KUDDLÅDOR

Med individuella presentartiklar kan du ta hem poäng hos dina kunder och intressenter, antingen på mässor, evenemang eller som en liten uppmärksamhetsgåva däremellan. Du kan även låta trycka dina kuddlådor för att sprida tidsbegränsade reklambudskap. På så sätt kan du fortfarande använda befintliga presentartiklar för olika kampanjer och ditt budskap går inte förlorat. Låt alltså trycka kuddlådor, så att du kan driva din nya reklamkampanj framåt eller sprida ut ditt aktuella reklammotiv. Praktiskt: Du kan låta trycka dina individuella kuddlådor kantlöst runtom och använda heltäckande motiv i ljusa färger. Skicka oss helt enkelt utformningen i din egen design.

TRYCKA KUDDLÅDOR, BESTÄMMA STORLEK, PAPPER OCH UPPLAGA

Om du vill låta trycka kuddlådor och använda dem som en produktförpackning eller presentlåda för reklamartiklar, kan du välja mellan två pappersomslag i vår shop: Bildtryckpapper och kromkartong. Tack vare en papperstjocklek på 300 g/m² är båda varianterna stabila. Den jämna ytan på bildtryckpappret framhäver ytmotiv och färggranna bilder synnerligen väl. Den matta finishen hos bildtryckpapper och kromkartong gör, att ditt tryck ser särskilt exklusivt ut. Fördel med denna kartong: Den kännetecknas av en särskilt hög motståndskraft mot böjning. De tryckta kuddlådorna finns i olika storlekar från S till XL och kan beställas från och med en upplaga på 100 st.