Bra

Trustpilot

Kom-ihåg-lappar-block

REKLAM I FORM AV KOM-IHÅG-LAPPAR-BLOCK

Även de smartaste rävarna behövde pränta sina idéer på ett papper först. Men hur genial tanken än kan vara, en anteckning kan kvickt försvinna i en närliggande dokumenthög eller förirra sig in i papperskorgar. Undvik denna risk, använd block med kom-ihåg-lappar och tappa aldrig bort en anteckning igen. Våra block med formstansade självhäftande klisterlappar är särskilt lämpade för att åtgärda detta. De kan användas som reklammaterial både av egna medarbetare och kunder. Utöka ditt utbud av reklamartiklar och lägg till en distinkt design på dina kom-ihåg-lappar-block. Således skapar du ett konsekvent, billigt men ändå lukrativt annonsutrymme. Vårt tips: Beställ dina kom-ihåg-lappar-block med ett kort, sprudlande och meningsfullt reklambudskap jämte din företagslogotyp.

VAD HAR EGENTLIGEN ETT KOM-IHÅG-LAPPAR-BLOCK ATT ERBJUDA?

Tack vare den självhäftande funktionen kan anteckningar och tankar fästas nästan var som helst. Kom-ihåg-lappar-blocken med viktig information, tips och idéer kan appliceras på olika underlag och finns därför alltid inom räckhåll. Häfta de tryckta anteckningslapparna inom ditt synhåll och håll dina idéer i din ögonhöjd. Om din idé utvecklades framgångsrikt, kan du alltid enkelt ta bort lapparna utan att lämna några rester. Som din online tryckeripartner står vi alltid till ditt förfogande och trycker dina personliga kom-ihåg-lappar-block i digitaltryck med hög kvalitet till bra priser.

GRUNDUTRUSTNING FÖR VARJE KONTOR

Varje företag har det: Kontorsartiklar. En standard kontorsutrustning inkluderar produkter som brevpapper, anteckningsblock och kulspetspennor. Köp inte blankt och fantasilöst kontorsmaterial, utan skapa individuella reklammedier, som är samstämda med din företagsdesign och ökar ditt återigenkänningsvärde. Vi rekommenderar dig att beställa och låta trycka dina kontorsartiklar som till exempel kom-ihåg-lappar-block jämte logotyp-påtryck. Produkter såsom anteckningsblock kan dessutom fungera som presentartiklar och reklampresenter, vilket ger dig möjlighet att marknadsföra ditt företag externt och internt på ett okonstlat och diskret sätt.

Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto, samt att verkställa din beställning. Om du har köpt en produkt, kan vi sedan via e-post skicka rekommendationer om liknande produkter till dig. Om du inte vill ha det, meddela oss detta eller klicka på avregistrera-knappen i e-postmeddelandet. Mer information finns i Dataskydd.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering