Biljetter

BILJETTER FÖR DINA EVENEMANG

Tryckta biljetter är även i tidsåldern med smartphone, Smartwatch & Co. en trogen ledsagare på musik-, konst- eller sportevenemang. Låt oss trycka biljetter för konserter, festivaler, teater- eller operaföreställningar, bioföreställningar eller andra evenemang. Våra kunders favoriter är biljetter i A7-format. För dessa och för andra biljettformat hittar du gratis i vår onlineshop gratis biljettförlagor, med vilka du lätt kan anpassa dina tryckdata till det riktiga måttet. Vårt tips: Lägg till dina biljetter samtidigt med evenemanget som flyer eller vykort.

TRYCKA SÄRSKILDA INBJUDNINGAR I STIL AV BILJETTER

Låt oss trycka biljetter som inbjudningar och överraska dina gäster med en utomordentlig idé. För nästa firmafest, nästa dag med öppen dörr eller ett annat särskilt evenemang hos oss kan du trycka dina inbjudningar, vilka som biljetter ger en överraskningseffekt. Särskilt exklusivt verkar kvadratiska inbjudningar eller i andra ovanliga format som 1/3 A4. Även högre pappersgramvikter och förädlade ytstrukturer ser mycket exklusiva ut. Om du har gjort en viss fördelning av platser, kan du också placera numrering på biljetterna. Dina inbjudningar får ett särskilt skydd, när du ska trycka biljetter, som dessutom är försedda med ditt personliga motiv i svartljusfärg. Under en UV-apparat kan du kontrollera om inbjudningarna är original eller inte. För övrigt: Inbjudningar, som inte kan överlämnas personlig, kommer fram till dina gäster i stilfullt tryckta kuvert.

TRYCKA BILJETTER PÅ SÄKERHETSPAPPER

Vi kan trycka biljetter som är särskilt säkra för dig på säkerhetspapper, vilket avslöjar en bestämd säkerhetsfunktion vid rivning. Ett ilagt rödfärgat mellanskikt i materialet. Med detta är dina biljetter mycket svåra att förfalska. Därför är de perfekta för exklusiva evenemang.