Jubileumsförmån: Spara 15 % på visitkort – endast fram till 31 juli 2024. Kod: HAPPY-BC-15

Bra

Trustpilot
Jubileumsförmån: Spara 15 % på visitkort – endast fram till 31 juli 2024. Kod: HAPPY-BC-15

Stämplar

STÄMPLAR TRYCKER DITT BUDSKAP PRISVÄRT PÅ PAPPER

Även i den digitala tidsåldern är stämpeln ett värdefullt hjälpmedel, utan den fungerar knappast någon drift. Många tjänsteleverantörer vill ge en bekräftelse i form av företagets stämpel, när det gäller att placera order eller kvittera leveranser. En stämpel med logotyp passar bäst för skriftliga kundmeddelanden, julklappar eller för märkning av egna brev, så att man enkelt tillför avsändarens namn och adress. Det räcker att trycka på med stämpeln istället för att skriva på avsändaren varje gång (som ett alternativ för alla som inte använder tryckta kuvert).

FRÅN TRÄSTÄMPEL TILL TRODAT PROFESSIONAL

Vi erbjuder stämplar i olika former och mönster. De eleganta och formsköna trästämplarna kan erhållas i olika storlekar; beroende på användning varierar dessa från långa och smala till helt runda. De längsmala varianterna med en rad är lämpliga för godkännanden o.dyl., för runda modeller kan man inför beställning skriva ut ett originalmotiv på papper som påminner om historiska sigill. Men de passar även bra för logotyper. De nödvändiga stämpeldynorna kan beställas separat till dessa modeller och finns i olika färger. Om färgen alltid ska vara densamma, kan det vara bättre att använda en stämpel med en integrerad stämpeldyna. För denna stämpelvariant satsar vi främst på de beprövade modellerna från Trodat. Naturligtvis är Trodat-stämplar också tillgängliga i olika storlekar och former, till och med en helt rund modell finns i två diameter-varianter.

SPECIALFUNKTIONER HOS TRODAT-STÄMPLAR

Angående Trodat-stämplar har du möjlighet att beställa stämpelplattor individuellt; Detta gör det möjligt att använda stämpeln vidare, även om enskilda uppgifter i din integrerade adress skulle ändras. Ersättningsplattorna är luktfria och graveras med laser. Alla Trodat-modeller kan snabbt och enkelt skapas online med några få musklick. Använd bara utformningsverktyget, som du hämtar via knappen i slutet av produktsidan. Nu finns inget i vägen för din egenutformade stämpel!
Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto, samt att verkställa din beställning. Om du har köpt en produkt, kan vi sedan via e-post skicka rekommendationer om liknande produkter till dig. Om du inte vill ha det, meddela oss detta eller klicka på avregistrera-knappen i e-postmeddelandet. Mer information finns i Dataskydd.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering