Corporate Designer

Ditt verktyg för ett effektivt tryck-arbetsflöde

  • Enhetligt utformade trycksaker
  • Enkel hantering även för lekmän
  • Snabb utformning och beställning

Tryckprodukter med individuellt innehåll och praktiska beställningsprocesser — Det här är vad vår Corporate Designer kan göra för dig.

Receptet: Vi skapar de tryckförlagor som du har skickat i din företagsdesign, dina medarbetare redigerar texter eller bilder direkt i Editor och beställer de tryckta produkterna smidigt i önskad upplaga.

Det professionella marknadsframträdandet är klart.

Enhetlig optik Central administration av förlagor Tidsbesparing Självständig anpassning Flexibla, autonoma beställningar Utan utformningskunskaperIndividuellt anpassade produkterFöretagGrafikdesignerBeställareVisitkortBrevpapperFlyers

Kort sagt: Så fungerar Corporate Designer

Fördelar och villkor för ditt företag

Tidsbesparing

Ingen mer tid för individuella utformningar och beställningar

Lätt hantering

Bestäm själv, vilka element som kan anpassas

Inga ytterligare program och kunskaper behövs

Alla förlagor kan redigeras och beställas direkt i din företagsdesign

Exakt uppdelning av beställningskostnaderna

Central fakturering, lätt intern vidarefakturering

Praktisk beställningslogik

Behandla inte längre beställningar centralt, utan låt dina medarbetare beställa efter behov — företagsdesignen förblir oberörd

Engångs och låga uppläggningskostnader

Betala en låg engångskostnad för uppläggning och använd verktyget obegränsat

Full kontroll över vissa designområden - med kundens maximala självständighet.

Mängden produkter är stor: Vi kan hantera nästan vilken önskad produkt som helst för dig

Praktiskt och okomplicerat

Med Corporate Designer säkerställer vi nästan vår kundtillfredsställelse. Med våra nya vårdprodukter för kontaktlinser är det viktigt för oss att alltid informera om vård- och användningsanvisningar så att kunderna inte gör någon tabbe. Med Corporate Designer fastställer vi tydligt på flyers de områden som optikerna eller återförsäljarna kan fylla i med sina kontaktuppgifter — resten kommer från oss. Handlare kan även anpassa teckensnittsfärger och sedan enkelt beställa upplagorna, som de behöver lägga ut.

— Tillverkare och leverantör av optikerutrustning

För mig är Corporate Designer en äkta tidsbesparare! Under tiden har vårt familjeföretag expanderat till tre mindre platser och vi behöver som alltid flyers för specifika åtgärder eller visitkort för våra hantverkare i yttre tjänst. När vi har kommit överens, fyller varje plats i sina egna texter direkt och efterbeställer enkelt. Våra externa grafiker tar i bara i speciella fall hand om en ny presentation av visitkort eller flyers. Top!

— Medelstort företag med sanitära anläggningar

Ställ en fråga gratis nu

Onlineprinters Solutions — Ihre Anfrage

Sie wollen mehr erfahren? Sehr gerne informieren wir Sie umfangreich zu unserem Service, beraten Sie persönlich und beantworten Ihre Fragen. Damit wir Ihre Anfrage bestmöglich beantworten können, füllen Sie bitte das folgende Formular aus.

Fyll i fältet.
Fyll i fältet.
Fyll i fältet.
Fyll i fältet.
Fyll i fältet.
Fyll i fältet.
* Obligatoriska fält
De personrelaterade data, som inhämtas av Onlineprinters GmbH och din e-postadress används utan ditt medgivande endast för att genomföra avtalet och för att bearbeta dina frågor. Du har rätt till att när som helst få informationer, spärra eller får dessa informationer raderade. Ytterligare informationer hittar du under Dataskydd.
Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto samt att uppfylla och bearbeta din beställning. Ytterligare information hittar du i vår dataskyddsförklaring.

Vi använder din E-mailadress för att informera dig om produkter som liknar den som du redan har köpt. Du kan när som helst invända mot denna användning av din E-mailadress genom att skicka ett meddelande till oss eller genom att klicka på avanmälningslänken i ditt E-mail, utan att det uppstår andra överföringskostnader än grundpriserna.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering