Vi firar och du sparar: 15 % på posters och affischer fram till den 30 juni 2024 – Kod: HAPPYPOSTER-15

Bra

Trustpilot
Vi firar och du sparar: 15 % på posters och affischer fram till den 30 juni 2024 – Kod: HAPPYPOSTER-15

Anteckningsblock

TRYCKA ANTECKNINGSBLOCK OCH ANVÄNDA DEM SOM KLASSISK REKLAMARTIKEL

Vad som står i anteckningsblocket glöms inte så fort. Trots digitala lagringsmedia och färgstarka kom-ihåg-lappar är anteckningsblock inte överflödiga. Batterier kan vara tomma, avrivna blad i anteckningsblocket kan förloras, självhäftande lappar kan försvinna. Sidorna i en bok är däremot fasta och kan inte förloras och därför även dina anteckningar. En sådan användbar produkt passar utmärkt som reklam för ditt företag. Om du vill låta trycka anteckningsblock, ska du välja ett uttrycksfullt kuvertmotiv som kommer att sticka ut och passa perfekt för ditt företag. Använd de bästa färgerna och elementen för återigenkänningseffekten, som anges i din företagsdesign. Beakta vid utformning och när du ska låta trycka anteckningsblock, att din logotyp verkligen kommer till sin rätt.

ANTECKNINGSBLOCK MED LOGOTYP SOM PRAKTISK FÖLJESLAGARE I AFFÄRER

Tryckta anteckningsblock med hardcover är hållbara, användbara produkter, vilka kan användas som exklusiva reklampresenter för viktiga affärskunder. Ett anteckningsblock med logotyp ska vara praktiskt och tilltalande, så att blocket kan användas regelbundet. Det tryckta motivet bidrar lika mycket som papperskvalitet och tryck. Om du vill låta trycka anteckningsblock, finns det också fördelar med att använda dem i dina egna led: Eftersom även dina medarbetare kan behöva ett bra anteckningsblock. Om du vill låta trycka anteckningsblock, beställer du inte bara för dina kunder, utan även tillräckligt många exemplar för ditt team. Som följeslagare på möten, workshops och konsultationer samt för vardagslivet på kontoret. Med omisskännliga anteckningsblock som reklammeddelande kan du lämna ett professionellt intryck. Den bästa effekten kommer att uppnås med dina anteckningsblock, när det tryckta omslaget är synligt. På grund av detta sätt kan din design på omslaget locka uppmärksamheten.

TRYCKA EXKLUSIVA ANTECKNINGSBLOCK OCH LOCKA UPPMÄRKSAMHET

I vårt sortiment kan du låta trycka olika anteckningsblock. Du kan här välja formaten A4 och A5, som finns med 128 och 192 sidor. Du kan använda förinställda alternativ med rutiga sidor och trycka dem efter egen smak. Om du gillar det mer individuella, kan du utforma exklusiva anteckningsblock efter egen smak. För innerdelen kan du välja mellan rutat, linjerat och blanko. Beakta att dessa block bara kan beställas med 192 sidor. Om du vill trycka exklusiva anteckningsblock, kan du förse dessa med en extra touch med den extra tillgängliga pennhållaren eller gummibandslåsningen. Du kan trycka dina exklusiva block tillsammans med en elegant penna jämte logotyp och skänka till dina kunder. Den perfekta duon för en exklusiv reklampresent.
Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto, samt att verkställa din beställning. Om du har köpt en produkt, kan vi sedan via e-post skicka rekommendationer om liknande produkter till dig. Om du inte vill ha det, meddela oss detta eller klicka på avregistrera-knappen i e-postmeddelandet. Mer information finns i Dataskydd.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering