Vi firar och du sparar: 15 % på posters och affischer fram till den 30 juni 2024 – Kod: HAPPYPOSTER-15

Bra

Trustpilot
Vi firar och du sparar: 15 % på posters och affischer fram till den 30 juni 2024 – Kod: HAPPYPOSTER-15

Blusar

Trycka blusar som arbetskläder och reklampresent

Tryckta kläder med din logotyp, lönar sig dubbelt för dig: Med textiltryck har du högkvalitativa arbetskläder till hands för dina medarbetare och individuella reklampresenter för kunderna. En klassisk representant för företagskläderna är T-shirts som passar perfekt för företagets kampanjer, evenemang och stadsfester. På mässor, i affären eller vid officiella tillfällen är det första intrycket särskilt viktigt. Om kläderna ska vara lite mer formella, inga problem, för vi trycker också skjortor och blusar för dig. I restaurangbranschen används exempelvis en kombination av svarta byxor och en diskret, elegant överdel.
Med din företagslogotyp på dina medarbetares arbetskläder ökar du också medvetenheten om ditt företag som varumärke. Och när du använder de tryckta plaggen i din företagsdesign som reklamartiklar, blir herrskjortor och damblusar effektiva reklambärare.

Svårt att välja tryck mångfaldiga blusar

Om låter trycka blusar hos oss, kan du välja bland ett stort sortiment av damblusar med feminint snitt. Så kan du beställa blusar med långa ärmar och modeller med korta ärmar, som till exempel B&C-damblusar i Oxford-stil. Det finns dessutom en Russell-blus med 3/4-ärmar, klassisk krage och med färganpassad knapprad. Även för färgen har du flera möjligheter: Många blusar för damer finns i klassiska färger som svart eller vitt, men du kan också välja modeller i stilig grå eller kraftfull Bordeauxnyans. Särskild bärkomfort erbjuds tack vare damblusar med en stretchdel eller sidosömmar, som Oxford-blusar av märket Fruit of the Loom.

Trycka blusar och marknadsföra med rätt motiv

Om du vill trycka blusar, passar firmanamnet som tryck på vänster sida i höjd med bröstet. Beroende på dina önskemål kan du också trycka blusarnas fram- och baksida med olika motiv. För att uppnå en bra reklameffekt, får din företagslogotyp inte saknas i företagsdesignade kläder. Även en företagsslogan är ett populärt tryck. Om vill trycka blusar och bestämmer dig till exempel för en djärv reklamfras eller ett roligt motiv, sticker du alltid ut från mängden, för att denna typ av tryck ses oftast bara på bekväma fritidskläder som T-shirts. Anvisning: Om du vill trycka blusar och är osäker på val av storlek, rekommenderar vi att du tittar i tabellen med mått på blusar (finns i produktgalleriet för respektive produkt).

Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto, samt att verkställa din beställning. Om du har köpt en produkt, kan vi sedan via e-post skicka rekommendationer om liknande produkter till dig. Om du inte vill ha det, meddela oss detta eller klicka på avregistrera-knappen i e-postmeddelandet. Mer information finns i Dataskydd.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering