Jubileumsförmån: Spara 15 % på visitkort – endast fram till 31 juli 2024. Kod: HAPPY-BC-15

Bra

Trustpilot
Jubileumsförmån: Spara 15 % på visitkort – endast fram till 31 juli 2024. Kod: HAPPY-BC-15

Sweatshirts

Kategorier

Trycka sweatshirts: Alternativet till klassisk reklam-T-Shirt

Vill du låta trycka något annat än en ytterligare T-shirt? Då har vi det perfekta alternativet: Låt trycka en originell och individuell sweatshirt som passar för tillfället. Eftersom T-shirts distribueras i överflöd som reklamartiklar. Sweatshirts med tryck hör visserligen inte till de billigaste plaggen, som kan tryckas, men de ger också mycket mer och övertygar med sin höga kvalitet. Pullovrar av sweatmaterial har, i motsats till tryckbara hoodies, ingen huva och ingen ficka i magområdet, men är för närvarande lika trendiga klädesplagg. Oavsett om det är frågan om din logotyp, en fras eller annan text - utforma motivet individuellt enligt dina önskemål och låt trycka på sweatshirts med textiltryck i vår onlineshop.

Låt trycka sweatshirts och främja därmed lagandan

Gemensamma, enhetliga kläder har visat sig förbättra sammanhållningen och "vi-känslan" hos medarbetare i företaget. Men även i föreningar, svensexor samt vid alla tillfällen, där ansvariga personer och hjälpare ska känna igen sig direkt som sådana, är enhetligt tryckta kläder mycket populära. Tryck ni också sweatshirts och främja därmed (särskilt under den kalla årstiden) lagandan och samhörigheten hos dina medarbetare, lagmedlemmar eller volontärer. I vårt sortiment hittar du sweatshirts för herrar och damer i olika storlekar. Om du bestämt dig för att trycka en sweatshirt, kan du välja mellan olika stilar och flera grundfärger. Ska de nya arbetskläderna vara diskreta i svart eller delas topparna ut som högkvalitativa reklampresenter alternativt ska de hellre övertyga med en kraftfull färg? Du kan välja! När du anpassat sweatshirts online och slutfört beställningsprocessen, laddar du upp ditt eget utformade motiv, innan vi kan börja trycka dina sweatshirts.

Sweatshirts och andra reklamartiklar i lysande färger

Om du vill trycka en sweatshirt, är det slutliga resultatet avgörande för din tillfredsställelse. Därför trycker vi alla plagg i högkvalitativt screentryck. Textiltryckstekniken garanterar briljanta och beständiga färger av högsta kvalitet. Individuellt designade sweatshirts kan enkelt tvättas med en tvättemperatur på 40 °C. Oavsett om det är för ett speciellt tillfälle eller bara ett lämpligt motiv för ditt företag, en förklarande text eller din logotyp - är en eller två färger tillgängliga för trycket, beroende på ditt val. Det är möjligt att använda alla Pantone-fulltonsfärger med undantag av metallic- och neonfärger. Så du kan optimalt anpassa motivet till din företagsdesign och trycka sweatshirts som passar in i din företagsbild. Förutom många plagg som sweatshirts, kan du även trycka tillbehör och andra reklamartiklar som paraplyer eller kassar hos oss. Vad sägs om en stickad baseballkeps som ger skugga och är ett perfekt komplement till din sweatshirt? Bläddra i vårt stora sortiment, utforma ditt individuella motiv helt enligt dina önskemål och ge oss i uppdrag att trycka den unika kepsen med högkvalitativt tryck.

Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto, samt att verkställa din beställning. Om du har köpt en produkt, kan vi sedan via e-post skicka rekommendationer om liknande produkter till dig. Om du inte vill ha det, meddela oss detta eller klicka på avregistrera-knappen i e-postmeddelandet. Mer information finns i Dataskydd.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering