Tank-tops

Trycka tank-tops och visa upp sig moderiktigt

Tank-tops är alltid ett populärt och praktiskt plagg, oavsett om de bärs över eller under. De används universellt vid olika tillfällen och kan användas av både herrar och damer. Ärmlösa tank-tops kan användas under en pullover, hoodie eller T-shirt och är idealisk för den trendiga timglaslooken på våren och hösten. Ännu bättre kommer tank-tops till användning på sommaren: Vid varma temperaturer och utomhusaktiviteter under fri himmel är de det perfekta plagget - lite tyg i en ärmlös design. Låt trycka tank-tops och lägg till moderna effekter - med din logotyp, ditt reklammeddelande eller med en rolig reklamfras.

De passar i din marknadsföringsmix: Tryckta tank-tops

Fördelen med tryckta textilier är uppenbar. De kan användas för att identifiera dina medarbetare och bidra exempelvis till bättre sammanhållning i teamet vid evenemang. Låt till exempel trycka tank-tops, om du vill skicka ett team till öppningen av din nästa regionala filial. Den kortärmade överdelen kan idealiskt användas som en snygg löparskjorta, vilket ökar ditt företags närvaro vid sportevenemang. Eftersom tryckta överdelar är perfekta reklambärare för ditt varumärke. Om du vill låta trycka tank-tops, kan du också använda dem som reklamartiklar på mässor och evenemang eller som reklampresenter till affärspartners. Övrigt: Du kan beställa individuella prover i olika storlekar i vår shop, för att bättre kunna uppskatta lämpliga storleksmängder för dina teammedlemmar.

Trycka tank-tops enkelt gjort hos oss!

Vi trycker dina individuella tank-tops enligt dina önskemål. Välj enkelt passande produkt i ditt urval. Förutom olika modeller och snitt har du möjlighet att välja färger för dina tank-tops. Utforma därefter ditt individuella motiv i form av text eller logotyp och ladda upp det i beställningsprocessen. Bestäm nu storlekar och mängder på dina tank-tops. Så snart beställningen är klar, producerar vi dina linnen med unikt tryck och med din företagsdesign i högkvalitativt textiltryck. Och därefter kan du uppträda enhetligt med tryckta tank-tops som teamet i ett idrottslag, en förening eller visa utomstående var du hör hemma.