Vi firar och du sparar: 15 % på posters och affischer fram till den 30 juni 2024 – Kod: HAPPYPOSTER-15

Bra

Trustpilot
Vi firar och du sparar: 15 % på posters och affischer fram till den 30 juni 2024 – Kod: HAPPYPOSTER-15

Jackor

Skyddad mot alla väder med tryckta jackor

Övertyga dig om vårt exklusiva utbud av attraktiva jackor och låt trycka ditt favoritmotiv på jackor. Vi erbjuder dig ett brett sortiment av högkvalitativa jackor, med vilka du kan framhäva dig moderiktigt. Rusta dig inför varje årstid och skydda dig mot väder och vind. Avvik från dina konkurrenter med moderiktiga sinnebilder och dra nytta av ett diskret reklamtryck. Tryckta jackor, som vinterjackor och vindjackor, kan vara ett effektfullt alternativ till traditionellt tryckta reklamartiklar och kan väsentligt stärka ditt varumärke.

Trycka jackor för kunder, medarbetare och affärspartners

Reklamjackor används framför allt av medarbetare och kunder. Ur företagets synvinkel är jackor med reklamtryck mycket användbara, speciellt om företaget sysselsätter många försäljningsrepresentanter eller deltar i många mässor. Utan större ansträngning känner kunderna igen dina medarbetare med hjälp av företagsdesignen på de tryckta jackorna från ditt företag. Dra nytta av dessa fördelar och låt trycka jackor i vår shop.

Vårt tips: Du skapar speciell uppskattning hos dina kunder med högkvalitativa reklampresenter, till exempel i form av en fashionabel jacka. Om du planerar speciella kundevenemang, kan tryckta jackor vara ett attraktivt och praktiskt reklammedel. Kort sagt, du kan konsolidera dina affärsrelationer genom att trycka jackor till dina kunder.

Väck uppmärksamhet med alternativa reklammedel och låt trycka jackor

Tryck på jackor kan vara ett verkligt alternativ till de vanliga tryckta reklamartiklarna. Med tryckprocessen screentryck kan du trycka våra jackors fram- och/eller baksida. Möjliga ytor: På framsidan kan du placera din företagslogotyp ovanför vänster bröst. På baksidan av jackorna sträcker sig två tryckbara ytor, där du återigen kan trycka din logotyp och/eller motiv, uppseendeväckande reklamfraser och mycket mer. Det finns inga gränser för din fantasi. Prova den perfekta utformningen av dina nya reklamjackor och välj en lämplig färg. Anvisning: Du har möjlighet att från ett stort urval av klädstorlekar sammanställa din individuella storleksmix.

Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto, samt att verkställa din beställning. Om du har köpt en produkt, kan vi sedan via e-post skicka rekommendationer om liknande produkter till dig. Om du inte vill ha det, meddela oss detta eller klicka på avregistrera-knappen i e-postmeddelandet. Mer information finns i Dataskydd.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering