Jubileumsförmån: Spara 15 % på visitkort – endast fram till 31 juli 2024. Kod: HAPPY-BC-15

Bra

Trustpilot
Jubileumsförmån: Spara 15 % på visitkort – endast fram till 31 juli 2024. Kod: HAPPY-BC-15

Skjortor

Reklampresenter med stil: Trycka skjortor

Plagg passar perfekt som reklambärare. Med textilier som reklamartiklar ökar du din varumärkesmedvetenhet, inte bara hos mottagaren, utan också hos dem som får syn på textiltrycket. Du kan inte bara göra propaganda med fritidskläder såsom T-shirts (tillika med vårt breda sortiment), utan också med affärskläder som individuella reklampresenter. Tryck av ditt företags logotyp och namn gör en snygg herrskjorta till ett effektivt reklammedel. Om du vill trycka skjortor, kan du naturligtvis också välja attraktiva eller tematiska motiv. Men din företagslogotyp borde inte saknas i samband med detta alternativ. Anvisning: Vid utformning, beakta eventuella knapprader och bröstfickor på skjortorna.

Vårt sortiment av herrskjortor

Om du vill trycka skjortor, kan du hos oss välja mellan olika modeller av olika märken. Vi har till exempel skjortor med rakt, löst eller figursytt snitt. Du kan dessutom välja mellan långärmade skjortor och sommarmodeller med korta ärmar. Dessutom kan herrskjortor erhållas i olika storlekar (S till XXL) och färger - från klassisk vita via stilfullt svarta till färgade modeller. Självklart har du också möjlighet att välja mellan olika detaljer, såsom snygga knapprader, kragar eller manschetter. Anvisning: Du kan låta trycka skjortorna och utforma olika motiv för fram- respektive baksida. Så att ditt företags logotyp och namn passar på en sida och den andra kan tryckas med ett attraktivt motiv.

Trycka skjortor och använda dem som arbetskläder

Om du låter trycka skjortor hos oss, kan du även ge dem till dina medarbetare. Med en reklampresent som en herrskjorta, en damblus eller andra plagg uttrycker du din uppskattning av dina kunder, partners och medarbetare. Dessutom kan tryckta skjortor perfekt användas som arbetskläder på fältet eller i försäljning. Om du vill trycka skjortor, tänk även på ett antal för särskilda evenemang. Vid motsvarande tillfällen som mässor eller liknande fungerar en skjorta med tryck även som ett igenkänningstecken och reklambärare med dina medarbetare.

Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto, samt att verkställa din beställning. Om du har köpt en produkt, kan vi sedan via e-post skicka rekommendationer om liknande produkter till dig. Om du inte vill ha det, meddela oss detta eller klicka på avregistrera-knappen i e-postmeddelandet. Mer information finns i Dataskydd.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering