Bra

Trustpilot

Mässvägg

VIKBARA VÄGGAR: ÖVERTYGANDE VIKBARA VÄGGAR FÖR DITT REKLAMBUDSKAP

Små förpackningsmått stor verkan. Vikbara väggar är perfekta som mässväggar för din mobila mässmonter, som en vikvägg vid pressevenemang eller som display för sponsorerna vid nästa sportevenemang. På den 2,25 m höga och upp till 3,70 m breda, raka, vikbara väggen framhävs ditt reklammeddelande exceptionellt. Ditt egenutformade motiv har tryckts på 250 g/m² vit polyesterväv och är enkelt att fästa med kardborreband på mässväggarnas stabila metallsystem. Vikbara väggar är idealiska för inomhusbruk och trofasta följeslagare på varje mässa och evenemang.

MONTERADE PÅ NÅGRA MINUTER OCH KLARA ATT ANVÄNDA

De mobila, vikbara väggarna finns i tre olika versioner. Beroende på dina behov kan du beställa mässväggarna med nio, tolv eller femton fält. Medan höjden på 2,25 m alltid förblir densamma, varierar displayens bredd beroende på antalet fält som valts. Trots sin storlek kan transport av de vikbara väggarna i den medföljande vagnen spara utrymme. På plats kan den vikbara väggen monteras enkelt och komplett utan verktyg i mässmontern. När det utfällbara saxgallersystemet står uppe, behöver du bara dra den vikbara mässväggen med dess individuella tryck över grundramen och fästa den med kardborrebanden. Redan efter några minuter är den vikbara väggen klar för sin uppgift.

BESTÄLLA SNABBT OCH ENKELT YTTERLIGARE TRYCK FÖR DINA VIKBARA VÄGGAR

Du står inför ett nytt evenemang och du vill få ditt reklambudskap uppdaterat i mässmontern? Naturligtvis är det alltid möjligt att designa nya överdrag för dina vikbara väggar och beställa tryck från oss. När vikbara väggar ska tryckas, har du tre format att välja mellan, välj helt enkelt lämpligt utförande för ditt befintliga system. Varje vikbar vägg kan återanvändas så ofta som du vill, eftersom det hållbara trycket sätts enkelt fast på det stabila gallersystemet i den vikbara mässväggen via kardborreband. Så övertygar din presentation om och om igen!

Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto, samt att verkställa din beställning. Om du har köpt en produkt, kan vi sedan via e-post skicka rekommendationer om liknande produkter till dig. Om du inte vill ha det, meddela oss detta eller klicka på avregistrera-knappen i e-postmeddelandet. Mer information finns i Dataskydd.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering