Pop-up-Displays

Raka system inklusive tryck

Böjda system inklusive tryck

Tryck för raka system

Tryck för böjda system

POP-UP-DISPLAYER: SYNNERLIGEN PROFESSIONELLA PRESENTATIONSSYSTEM

Mobila pop-up-displayer säkerställer, att ditt reklambudskap garanterat inte förbises på någon mässa. De imponerande mässväggarna finns i olika storlekar och kan därför anpassas till tillgängligt utrymme i din mässmonter. För att perfekt presentera ditt företag och dina produkter, får du pop-up-displayerna böjda eller raka beroende på önskemål och placering. De böjda, vikbara väggarna är till exempel lämpliga som bakgrund för föreläsningar och paneldiskussioner, eftersom de visuellt separerar området från resten av evenemanget och säkerställer en enhetlig bakgrund med din design. Raka pop-up-displayer kan användas som en mässvägg och presenterar ditt företag jämte de erbjudna produkterna diskret eller synnerligen uppseendeväckande med respektive påtryckt motiv. Displayerna är lämpliga för inomhusbruk.

ENKLA ATT MONTERA OCH TRANSPORTERA: POP-UP-DISPLAYER

Tack vare den enkla, men ändå stabila magnetlåsningen, utförs montering och demontering av den mobila mässväggen snabbt på plats utan några extra verktyg. Om gallersystemet är tillverkat av mattsvart aluminium, kan de tryckta våderna av PVC med ditt reklambudskap fästas magnetiskt på det robusta presentationssystemet. Antalet tryckta paneler varierar beroende på pop-up-displayens storlek. Både gallersystemet och överdraget på pop-up-displayen kan läggas i den medföljande vagnen för platssparande transport till och från mässan. För en speciell effekt och god synlighet vid mässmontern, kan du valfritt beställa upp till två halogenstrålkastare för att belysa dina pop-up-displayer.

ALLTID NYA TRYCK FÖR DINA MÄSSVÄGGAR

Behöver du ett nytt överdrag för dina mässväggar? Inga problem! Om du redan har ett eller flera raka alternativt böjda gallersystem för pop-up-displayer i din mässutrustning, kan du när som helst för en liten kostnad beställa ytterligare tryck med din nya design. För att göra detta, välj under "Tryck för raka system" eller "Tryck för böjda system" motsvarande storlek på din befintliga pop-up-display. Oavsett om du beställer pop-up-displayer inklusive gallersystem eller nya tryck, kan du välja mellan sidenblankt 350 m PVC och laminerat 440 m PVC som underlag för din mässvägg. Den senare är certifierad med brandskyddsklass B1 och gör att de mobila mässväggarnas överdrag är synnerligen svårantändliga.