Mässbord

system inklusive tryck

bara tryck

MÄSSBORD FÖR LYCKADE MÄSSOR

Utbytesområde, presentations- och reklamdisk i ett: Våra mässbord övertygar med funktion och optik. Detta gör dem perfekta för användning på mässor. Tack vare en transportväska med hjul kan disken enkelt transporteras till din mässmonter. Ditt motiv trycks på polyesterväv. Denna textilgrafik kan sedan enkelt fästas på bordssystemet tack vare det påsydda kardborrebandet och motsvarande kardborrepunkter. Tryckdelen på mässbordet kan enkelt efterbeställas för att du enkelt ska kunna byta tryck. Till mässbordet hör även en täckplatta i silveroptik samt en inläggsplatta, som inte syns från framsidan, där du kan lagra olika material. Monterad uppnår mässbordet en storlek på 160 x 92,5 cm. Därmed kommer ditt tryck på tyget att se bra ut och systemet blir inte för högt för att presentera informationsbroschyrer eller produkter. Om du vill låta trycka mässbord, kan du utforma motivet med färgerna i CMYK-modellen. Återgivningen av dessa färger är briljant och kontrastrik på tyget.
Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto samt att uppfylla och bearbeta din beställning. Ytterligare information hittar du i vår dataskyddsförklaring.

Vi använder din E-mailadress för att informera dig om produkter som liknar den som du redan har köpt. Du kan när som helst invända mot denna användning av din E-mailadress genom att skicka ett meddelande till oss eller genom att klicka på avanmälningslänken i ditt E-mail, utan att det uppstår andra överföringskostnader än grundpriserna.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering