15 % jubileumsrabatt på broschyrer – endast fram till den 30 april. Kampanjkod: HAPPYBOOKLET15

Bra

Trustpilot
15 % jubileumsrabatt på broschyrer – endast fram till den 30 april. Kampanjkod: HAPPYBOOKLET15

Mässdisk

STABIL OCH ÄDEL MÄSSDISK SOM REKLAMBORD

Det finns många sätt att utforma en mässdisk: Lyckad utrustning kan bidra till att mässan blir en succé. Placera ditt reklambudskap eller motiv på ett tryckt mässbord, till exempel på vår mässdisk. Detta ger flera fördelar: Montern tjänar inte bara som reklambord för framgångsrik presentation av ditt företag, utan fungerar också utmärkt som försäljningsbord för marknadsföring, där ditt informationsmaterial, dina produkter eller upplysningar har en tydlig och synlig plats. Dessutom kan mässdisken användas som ett utbytesområde och för samtal med besökare. Vår mässdisk övertygar inte bara med sitt ädla optiska utseende med svart bordsplatta, runda hörn och lätt böjd form, den framhäver sig framför andra med snabb montering utan verktyg. Tack vare transportväskor för tryck och bordsskiva är din nästa uppgift på mässan mycket enkel. Och det bästa av allt. Om du vill presentera ett annat motiv, behöver du inte trycka någon ny mässdisk. Du kan helt enkelt beställa ett nytt tryck och sedan enkelt växla mellan dina tryckta reklambudskap.
Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto, samt att verkställa din beställning. Om du har köpt en produkt, kan vi sedan via e-post skicka rekommendationer om liknande produkter till dig. Om du inte vill ha det, meddela oss detta eller klicka på avregistrera-knappen i e-postmeddelandet. Mer information finns i Dataskydd.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering