Jubileumsförmån: Spara 15 % på visitkort – endast fram till 31 juli 2024. Kod: HAPPY-BC-15

Bra

Trustpilot
Jubileumsförmån: Spara 15 % på visitkort – endast fram till 31 juli 2024. Kod: HAPPY-BC-15

Ställningsbanderoll

TRYCKA STÄLLNINGSBANDEROLLER OCH UTNYTTJA FRIA YTOR FÖR REKLAM

Även i den digitala tidsåldern är reklam utomhus effektiv. Hur många förbipasserande som nås av ditt reklambudskap, beror naturligtvis på platsen. Man kan boka extra ytor på välbesökta platser för att öka varumärkeskännedomen av det egna företaget, men det kan bli dyrt. För byggbranschen finns det ett bra och billigt alternativ: Använd ställningar och byggnadsstängsel på din byggplats för din reklam. Det är vettigt, att fästa tryckta ställningsbanderoller för normenliga byggnadsställningar i ögonhöjd för förbigående och således inte för högt, så att ditt reklambudskap inte märks. Om du vill låta trycka ställningsbanderoller, kan dessa även fungera som insynsskydd och för att snygga upp byggplatsen. För detta passar även våra tryckta banderoller för byggnadsstängsel. För tryck av dessa banderoller behöver du inte ens färdiga tryckdata, utan du kan utforma banderoller för byggnadsstängsel online.

TRYCKA STÄLLNINGSBANDEROLLER - VÄLJA PASSANDE FORMAT

Om du vill trycka ställningsbanderoller, kan du beställa enskilda banderoller eller också flera med samma motiv. Du kan välja mellan olika storlekar för normenliga byggnadsställningar. Låt till exempel trycka en heltäckande banderoll för byggnadsställningens hela framsida eller välj en halv framsidesbanderoll, som kan sättas fast mellan fotbrädans underkant och lejdarplankan. En blickfångare är även ställningsbanderollen för kortsidan, som sträcker sig över två ställningslag Om du vill låta trycka ställningsbanderoller, kan du själv fastställa storleken för din ställningsreklam: Med vårt alternativ fri formatinmatning kan du enligt önskemål låta trycka individuella banderoller i storlekar från 100 x 100 cm upp till 400 x 200 cm.

FASTSÄTTNINGSMÖJLIGHETER FÖR STÄLLNINGSBANDEROLLER

Om du vill låta trycka ställningsbanderoller, förses de upp- och undertill med en kantförstärkning via en hålsöm, enligt önskemål med en diameter på sex eller tolv centimeter. Därmed kan banderollerna dras över ställningens rör. Vi fäster dessutom öglor under och ovanför hörnen, så att ställningsbanderollen enkelt kan sättas fast. Dessa vädertåliga öglor placeras på hålsömmens svetsfog. Dessutom har du möjlighet, att beställa ett set med snabblås till ditt banderolltryck. Därmed kan den tryckta ställningsbanderollen inte bara enkelt sättas fast på en lämplig plats, utan även okomplicerat tas av och användas igen. Du kan naturligtvis också använda buntband.

MATERIAL FÖR STÄLLNINGSBANDEROLLER

Om du vill låta trycka ställningsbanderoller, har du att välja mellan PVC och mesh som material. Båda passar problemfritt för användning utomhus, de är dock helt vädertåliga. Även ditt reklambudskap är skyddat, därför att ditt motiv trycks i högkvalitativt digitaltryck med vattenfasta UV-färger. Oavsett om det regnar eller det kommer smuts på byggplatsen på ställningsbanderollen, kan denna lätt rengöras genom tvättning Tack vare materialets nätliknande struktur, är banderoller av mesh vindgenomsläppliga och tål starka vindbelastningar. Om din ställning står på en mycket vindpiskad plats, bör du trycka dina ställningsbanderoller av detta material.

Om du vill trycka ställningsbanderoller så, att trycket används som ett ogenomskinligt insynsskydd för din byggplats, rekommenderar vi Blockout-banderoller. På grund av det inbäddade mellanliggande skiktet kan man inte se igenom reklambanderollen på den ena sidan och på baksidan syns motivet inte igenom materialet. Du kan till och med beställa tvåsidigt tryckta PVC-banderoller med en storlek enligt eget önskemål.
Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto, samt att verkställa din beställning. Om du har köpt en produkt, kan vi sedan via e-post skicka rekommendationer om liknande produkter till dig. Om du inte vill ha det, meddela oss detta eller klicka på avregistrera-knappen i e-postmeddelandet. Mer information finns i Dataskydd.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering