bild av
Nytt: Förmånligt producerade budgetkataloger
Över 1 miljon nöjda kunder
Gratis leverans
Snabbtryck & expressleverans
Meddelande för produktions- och leveranstider:
2020-06-01 är vår produktion stängd. Leveranstiderna kan på grund av detta förlängas med 2 till 3 extra arbetsdagar. Vår kundtjänst är inte heller tillgänglig denna dag. Vi ber dig om förståelse för detta.

08 55 11 49 47   Må-fr 8-17:00

Nytt: Förmånligt producerade budgetkataloger

Förutom våra klassiska kataloger för tryck av högkvalitativa tidskrifter, reklambroschyrer och försäljningskataloger med mycket bildmaterial, erbjuder vi nu också ett kostnadseffektivt alternativ för textfyllda publikationer: Budgetkataloger passar till exempel för bruksanvisningar.

Förmånligt tack vare optimerad produktion

Budgetkatalogerna trycks i högkvalitativt digitaltryck och bearbetas med inline-produktion. På så sätt sker flera arbetssteg - till exempel tryckning och efterbehandling - i en maskin, vilket gör tillverkningen speciellt förmånlig för små upplagor upp till 1000 stycken.

Für textfyllda kataloger – från bruksanvisning till guide

Med vår nyhet presenterar du stora mängder information ihopbuntade i en katalog med limbindning på 64 till 256 sidor. Budgetkatalogerna passar bäst för textfyllda produkter såsom handböcker, bruksanvisningar och guider.  
På grund av produktionsmetoden är katalogerna lämpliga för tryck av mycket text, men inte stora bilder, eftersom papperet då kan bli vågigt. För tidskrifter och produktkataloger med många eller heltäckande bilder rekommenderar vi därför klassiska kataloger.

Format och papper

Våra nya budgetkataloger finns i formaten A4 och A5. Med 90 g/m² och 115 g/m² kan du välja mellan två typer av bildtryckpapper för innerdelen, medan omslaget förädlas av matt 250 g/m² bildtryckpapper med matt eller blank cellofanering. Tillverkningen sker med PUR-limbindning som limningsmetod.