bild av
Corona-information: Omfattande skyddsåtgärder, samma tryckservice
Över 1 miljon nöjda kunder
Gratis leverans
Snabbtryck & expressleverans

08 55 11 49 47   Må-fr 8-17:00

Corona-information: Omfattande skyddsåtgärder, samma tryckservice

Vi följer också utvecklingen kring coronaviruset mycket noggrant och vill informera dig om våra åtgärder i denna speciella situation. Vi fortsätter att producera dina tryckuppdrag i normal, hög kvalitet.

Vi är tacksamma för att det inte har förekommit några fall av COVID-19 bland våra medarbetare hittills och att vi fortfarande kan producera dina tryckuppdrag i normal, hög kvalitet. 

Hos Onlineprinters har vi redan i ett tidigt skede vidtagit lämpliga skyddsåtgärder för att skydda våra anställdas hälsa och samtidigt säkerställa produktionen av dina tryckuppdrag.

 

  • På detta sätt har vi uppgraderat våra redan höga hygienstandarder på alla arbetsplatser. Flera handdesinfektionsstationer i företaget och förklarande affischer och videon ska hjälpa till att förhindra spridning av viruset.  
  • Affärsresor avbröts tills vidare och de flesta möten hålls nu digitalt. 
  • Vi är utrustade med allt material vi behöver för att producera dina uppdrag. Vi förväntar oss inga inskränkningar. 
  • Som en del av en större företagsgrupp, kan vi valfritt byta till andra produktionsställen i Danmark, Storbritannien och Polen.

Vår högsta prioritet är att fortsätta att erbjuda dig utmärkt service och kvalitetsprodukter samt dessutom säkerställa våra anställdas hälsa och säkerhet hela tiden. För åstadkomma detta kommer vi att göra allt som står i vår makt. Vi är övertygade om, att vi klarar denna utmaning väl. 

Vi önskar dig all lycka och hoppas att du, din familj och dina anställda kommer att klara denna svåra tid på ett bra sätt.