Nytt i vår shop: Reklamartiklar från välkända märken

Poängtera med våra nya märkesreklamartiklar. Dessa är idealiska som exklusiva reklampresenter till premiumkunder eller som små uppvaktningsgåvor på födelsedagen eller årsdagen för affärspartners respektive anställda.

Exklusiva klassiker: Anteckningsböcker, block m.m.

Anteckningsböcker, block och skrivartiklar är särskilt populära reklampresenter. De här klassikerna är praktiska för alla och kan användas var som helst i det dagliga arbetet. Du kan utmärka dig med exklusiva artiklar från Moleskine, Parker, rOtring och Marksman

Alltid ett bra val: Ryggsäckar och datorväskor

Alla som är mobila och aktiva på jobbet eller på fritiden kan med ryggsäckar, konferens- och datorväskor beredas mycket glädje. Med välkända premiummärkesartiklar från Case Logic, Avenue, Field & Co. och Marksman visar du din uppskattning av din kollega.

Liten men naggande god: Praktiska vardagsmedhjälpare och tekniska produkter

Även med små presenter kan du rikta fokus mot ditt företag och utmärka dig hos dina målgrupper. Oavsett om det är frågan om Powerbanks, Bluetooth-högtalare eller praktiska köksredskap respektive vardagliga hjälpmedel för hemmet från Seasons, Avenue och PFM – vi trycker individuella märkesartiklar med din logotyp.

Upptäck vårt fullständiga reklamartikelerbjudande och våra Premium-ryggsäckar, Premium-anteckningsböcker och Premium-dryckesflaskor.

Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto samt att uppfylla och bearbeta din beställning. Ytterligare information hittar du i vår dataskyddsförklaring.

Vi använder din E-mailadress för att informera dig om produkter som liknar den som du redan har köpt. Du kan när som helst invända mot denna användning av din E-mailadress genom att skicka ett meddelande till oss eller genom att klicka på avanmälningslänken i ditt E-mail, utan att det uppstår andra överföringskostnader än grundpriserna.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering