bild av
Miljöskydd
Över 1 miljon nöjda kunder
Gratis leverans
Snabbtryck & expressleverans
Meddelande för produktions- och leveranstider:
2020-06-11 är vår produktion stängd. Leveranstiderna kan på grund av detta förlängas med 2 till 3 extra arbetsdagar. Vår kundtjänst är inte heller tillgänglig denna dag.
Från 2020-06-12 är vi som vanligt på plats för dig. Vi ber dig om förståelse för detta.

08 55 11 49 47   Må-fr 8-17:00

Miljöskydd

Konsekvent miljöskydd och hållbara åtgärder är några av de viktigaste frågorna för vårt företag Vi är fast övertygade om att det är endast klimatskydd som bedrivs konsekvent och dagligen som uppfyller vårt gemensamma ansvar för kommande generationer. Därför är det vårt uttalade mål att göra alla affärsprocesser så miljövänliga och hållbara som möjligt. Här har vi kommit mycket långt, eftersom vi inte bara har 30 års erfarenhet inom tryckeribranschen, utan vi har även hållbar design i vår produktion. Men det finns alltid utrymme för förbättringar, eftersom miljöskyddet är en process med ständiga förbättringar. 

Vi uppskattar ditt intresse för vårt företags ansträngningar när det gäller klimatskydd och skulle vilja ge dig en översikt på de kommande sidorna: Från inköp av vårt förbrukningsmaterial till beställning, möjligheten till en klimatneutral produktion ända till CO2-neutral leverans av dina individuella trycksaker.