Jubileumsförmån: Spara 15 % på visitkort – endast fram till 31 juli 2024. Kod: HAPPY-BC-15

Bra

Trustpilot
Jubileumsförmån: Spara 15 % på visitkort – endast fram till 31 juli 2024. Kod: HAPPY-BC-15

Bokmärken

TRYCKA BOKMÄRKEN MED LOGOTYP

Vad kan vara bättre än att ta fram en bra bok på kvällen och må gott i den bekväma stolen? Romanen slås upp sida efter sida, men vid någon tidpunkt kommer stunden, då romanen måste läggas till sidan. Här kommer således bokmärket till användning. De vanligaste bokmärkena hör till gruppen inläggsbokmärken. Dessa sticker ut ur boken överst och kan efter önskemål dekoreras Men det behöver inte stanna vid enkla "sidmarkörer" eller "inläggare". Använd personliga bokmärken som reklammaterial och dela ut dem till dina potentiella kunder! Så att inte endast bokmalar och bokälskare skänks glädje!

BOKMÄRKEN-VARIANTER

Om du vill trycka ett bokmärke, har du kommit till rätt plats hos oss. Vi sätter din önskade design på papper. Välj, om du önskar ett kort eller långt bokmärke - för närvarande är två format möjliga - och välj önskad papperskvalitet från ett stort urval. Du kan välja mellan olika alternativ, från bildtryckpapper via Chromolux-pärlemorkartong till miljövänlig recyclingkartong. Förutom papperstyp är även papperstjockleken och dess förädling ett ofta valt alternativ. Låt trycka personliga bokmärken, som är försedda med cellofanering eller slutförda med UV-lack för en sista finish. Oavsett. om de är matta eller blanka, omvandlar vi dina idéer till handling och det även med små upplagor.

UTFORMA BOKMÄRKEN: IDÉER OCH TIPS

Bokmärken trycks av oss som standard på två sidor i fyrfärgstryck (4/4), så att du kan fritt välja design. Om en sida ska lämnas tom, lämna den andra sidan tom i tryckdata. För att uppnå ett särskilt bra resultat, bör du skapa filen enligt våra specifikationer. Tryckta bokmärken kan perfekt användas som reklampresent. En rolig slogan som hänvisar till ämnet läsning, stärker meddelandet som du vill förmedla med denna reklamprodukt. Det personliga bokmärket är ibland lite missbrukat och används som ett alternativ till vanliga visitkort. Specialformatet sticker ut omedelbart och man kommer ihåg det länge. Låt trycka bokmärken idag och ge dina kunder samtidigt både praktisk och exceptionell uppmärksamhet.
Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto, samt att verkställa din beställning. Om du har köpt en produkt, kan vi sedan via e-post skicka rekommendationer om liknande produkter till dig. Om du inte vill ha det, meddela oss detta eller klicka på avregistrera-knappen i e-postmeddelandet. Mer information finns i Dataskydd.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering