Certifikat

VACKRA CERTIFIKAT FÖR STILFULL HEDRAN

Speciella prestationer förtjänar att hedras. Vare sig det är frågan om en sporttävling eller ett certifikat på årsdagen, alla är glada för en utmärkelse. Hos oss kan du trycka exklusiva certifikat redan från en liten upplaga. Därför är dokument och certifikat också idealiska för privata händelser. Du kanske kommer ihåg hur du stolt tog emot ett medaljcertifikat under dina första ungdomstävlingar.

ANVÄNDNINGSMÖJLIGHETER FÖR TRYCKTA CERTIFIKAT

Denna speciella känsla av att ha uppnått något motiverar oss att fortsätta våra ansträngningar. Sportföreningar kan låta trycka certifikat för att hedra de unga idrottarna eller ge de långvariga och förtjänta medlemmarna motsvarande uppskattning. Som utbildningsinstitution kan du utforma ett certifikat som ger dig framgångsrika studenter. Du kan också låta trycka certifikat för nästa födelsedagsfest. Organisera till exempel ett mini-OS för barnen och hedra alla de små olympierna i slutet.

SÅ UTFORMAR DU VACKRA CERTIFIKAT FÖR MÅNGA TILLFÄLLEN

Du vet fortfarande inte hur du vill utforma certifikaten? Titta då in i vårt galleri och låt dig inspireras av förlagorna, som du hittar många av där. Du kan använda layoutförlagorna för att skapa en tryckfil i lämpligt filformat. Efteråt kan du fortfarande välja vilket material du vill trycka certifikaten på. Från standard-bildtryckpapper via fin linnekartong till marmorkartong är alla alternativ öppna för dig. Det finns också olika gramvikter och format som är möjliga från små och kompakta till stora och imponerande tryckalster.