Vi firar och du sparar: 15 % på posters och affischer fram till den 30 juni 2024 – Kod: HAPPYPOSTER-15

Bra

Trustpilot
Vi firar och du sparar: 15 % på posters och affischer fram till den 30 juni 2024 – Kod: HAPPYPOSTER-15

Certifikat

VACKRA CERTIFIKAT FÖR STILFULL HEDRAN

Speciella prestationer förtjänar att hedras. Vare sig det är frågan om en sporttävling eller ett certifikat på årsdagen, alla är glada för en utmärkelse. Hos oss kan du trycka exklusiva certifikat redan från en liten upplaga. Därför är dokument och certifikat också idealiska för privata händelser. Du kanske kommer ihåg hur du stolt tog emot ett medaljcertifikat under dina första ungdomstävlingar.

ANVÄNDNINGSMÖJLIGHETER FÖR TRYCKTA CERTIFIKAT

Denna speciella känsla av att ha uppnått något motiverar oss att fortsätta våra ansträngningar. Sportföreningar kan låta trycka certifikat för att hedra de unga idrottarna eller ge de långvariga och förtjänta medlemmarna motsvarande uppskattning. Som utbildningsinstitution kan du utforma ett certifikat som ger dig framgångsrika studenter. Du kan också låta trycka certifikat för nästa födelsedagsfest. Organisera till exempel ett mini-OS för barnen och hedra alla de små olympierna i slutet.

SÅ UTFORMAR DU VACKRA CERTIFIKAT FÖR MÅNGA TILLFÄLLEN

Du vet fortfarande inte hur du vill utforma certifikaten? Titta då in i vårt galleri och låt dig inspireras av förlagorna, som du hittar många av där. Du kan använda layoutförlagorna för att skapa en tryckfil i lämpligt filformat. Efteråt kan du fortfarande välja vilket material du vill trycka certifikaten på. Från standard-bildtryckpapper via fin linnekartong till marmorkartong är alla alternativ öppna för dig. Det finns också olika gramvikter och format som är möjliga från små och kompakta till stora och imponerande tryckalster.

Vanliga frågor om produkten Certifikat

Hur skapar jag ett särskilt högkvalitativt utseende för mina certifikat?

Det finns olika sätt att närma sig detta. Å ena sidan inverkar valet av ett visst typsnitt väldigt mycket på certifikatstilen. Till exempel kursiva teckensnitt ger dokumentet en look, som tilltalar en något äldre publik. Rubriker får en wow-effekt av eleganta teckensnitt. Här är naturligtvis läsbarheten av innehållet alltid viktigare än det rena utseendet på texten.

Pappersval spelar också en central roll: Papperstyper med en extraordinär yta ger en skön känsla, till exempel om du väljer linne-, marmor- eller hamrad kartong.

Jag vill utforma mina dokument själv - ska jag ladda ner en gratis mjukvara för detta?

Nej. Med våra kostnadsfria förlagor får du allt du behöver för den kreativa utformningen av en vacker tryckprodukt. Bortsett från detta hittar du ett stort urval av andra förlagor online, som du bekvämt kan använda hos oss efter en anpassning.

Har du tips på vad jag ska ge akt på, när jag skapar designen?

Glöm inte att använda platshållare: Beroende av användningssyfte blir certifikat ofta personliga först vid överlämnandet. Så i ett sådant fall, se till att det finns tillräckligt med utrymme för data som
  • För- och efternamn på den som ska hedras
  • Anledning till certifieringen
  • Ort och datum
  • Utställarens underskrift och namnförtydligande
  • osv.
Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto, samt att verkställa din beställning. Om du har köpt en produkt, kan vi sedan via e-post skicka rekommendationer om liknande produkter till dig. Om du inte vill ha det, meddela oss detta eller klicka på avregistrera-knappen i e-postmeddelandet. Mer information finns i Dataskydd.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering