15 % jubileumsrabatt på broschyrer – endast fram till den 30 april. Kampanjkod: HAPPYBOOKLET15

Bra

Trustpilot
15 % jubileumsrabatt på broschyrer – endast fram till den 30 april. Kampanjkod: HAPPYBOOKLET15

Resväskor

RESVÄSKA MED TRYCK - GE DIN REKLAM LÄNGRE RÄCKVIDD

Skicka ditt reklambudskap på resor och låt trycka resväskor med tryck för dina kunder. Till exempel med ditt företagsnamn, logotyp eller med ett inpräglat ordspråk. Resande med tryckta resväskor kan vara på väg med tåg, buss, flygplan och båt i hela världen. Det kan hjälpa din reklam till en oändlig räckvidd. I vår kategori resväskor hittar du ett välsorterat urval av resväskor, sportväskor, weekendväskor och tillbehör i bra kvalitet. Du kan för varje reklamändamål söka efter passande tillbehör eller sammanställa ett set med olika reklamartiklar. För den som reser, oavsett om det är med en kabinväska eller resväska, tar därutöver ofta en necessär eller en bältesväska med sig.

TRYCKTA VÄSKOR FÖR SPORT, RESOR OCH YRKE

Främjar du aktiva resor eller driver ett gym? Då är de kombinerade rese-sportväskorna intressanta för dig, då de också är lämpliga som helgväskor för stadsresande. Cykelbutiksägare eller researrangörer bör titta närmare på våra väderbeständiga cykelväskor. Men resväskor med tryck är även intressanta för en ännu större målgrupp. Sportentusiaster, bastubadare, strandbesökare och till och med shoppare kan använda praktiska, rymliga väskor med din företagslogotyp.

Ofta skrattas det åt bärare av midjeväskor, men våra coola midjeväskor rekommenderas fortfarande som säkra följeslagare och reklampresenter. Eftersom tryckta midjeväskor bärs nära kroppen, förvaras ID-papper, kontantkort och bilnycklar på ett säkert sätt och är alltid inom räckhåll. Om du låter trycka resväskor med tryck, finns det flera färger att välja mellan. Slutligen bör du hitta en färg, som passar till ditt märke jämte motiv för ditt tryck.

TRYCKTA RESVÄSKOR SOM REKLAMMATERIAL FÖR MÅNGA TILLFÄLLEN

Som du ser, är resväskor med reklamtryck lämpliga för många persongrupper och användningsändamål. Tänk också på dig själv och dina medarbetare. Därför att en resväska med tryck är inte bara en reklambudbärare, den kan också användas för många andra reklamartiklar. Förpackad med färgglad presentreklam, till exempel små verktyg, kan du bära väskan bekvämt från kontoret till mässan. Innan du låter trycka upp resväskor, väljer du en lämplig modell ur vårt sortiment. På den aktuella produktsidan hittar du även uppgifter om tryckförfarande, minimum mängd för tryck och pris per upplaga. Vid frågor om överföring av tryckdata hjälper vårt utbildade team dig gärna vidare. För oss som tryckeri är de ekologiska aspekterna viktiga. Det visar certifieringscertifikaten FSC® och PEFCTM®.
Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto, samt att verkställa din beställning. Om du har köpt en produkt, kan vi sedan via e-post skicka rekommendationer om liknande produkter till dig. Om du inte vill ha det, meddela oss detta eller klicka på avregistrera-knappen i e-postmeddelandet. Mer information finns i Dataskydd.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering