Kostnadsfri standardleverans
Höga leveranskostnader? Inte med oss! Leveransen av din tryckprodukt i standardleverans är i princip gratis för dig. Och eftersom transparens är viktigt för oss, finns det hos Onlineprinters inga gömda kostnader. På några sekunder kan du konfigurera din önskeprodukt med ett bindande pris, kostnader för extra alternativ visas omedelbart för dig och de är klart märkta.
Snabbtryck och expressleverans
Du behöver dina tryckprodukter särskilt snabbt? Vi ger dig möjligheten, att maximalt snabba upp produktionstiden. Med alternativet snabbtryck producerar vi din beställning på samma arbetsdag. Välj dessutom "Expressleverans" och varan är hos dig efter 1-2 arbetsdagar.
Efterbeställa snabbt och lätt
Du behöver igen beställa tidigare beställda trycksaker? Inget problem! Med vår funktion "beställ igen" går det mycket lätt: Vi ger dig möjligheten att återigen lätt kunna beställa redan producerade tryckuppdrag med några klick − upplagan kan du anpassa till dina behov, alla andra inställningar samt tryckdata övertar vi ett för ett från original-uppdraget.
Mijlömedvetna produktionsprocesser
Miljöskydd och hållbart handlande är för oss en självklarhet, därför utformar vi våra företagsprocesser så miljövänligt som möjligt. Genom samlingstryck, alltså produktion av olika kundbeställningar på ett tryckark, sparar inte bara kostnader, utan även papper. Vår onlinebutik drivs komplett klimatneutralt, det använda pappret skaffas företrädesvis från underhållet skogsbruk och alla paket skickas CO2-neutralt. På förfrågan kan tryckbeställningar produceras komplett klimatneutralt.
Datauppladdning till kl 22.00
Vi vet hur mycket tid den perfekta designen kan ta i anspråk. Enligt detta har vi avstämt våra processer. Fullständiga beställningar, vars tryckdata har laddats upp hos oss till kl. 22.00 går i produktion på samma arbetsdag. På så sätt kan du arbeta med utformning av dina trycksaker till sent på kvällen, utan att därför behöva vänta längre på den färdiga produkten.
30 år erfarenhet inom tryckbranschen
Vi är ett internetföretag, men tryckt det har vi gjort långt före begreppet "onlinetryck" existerade. Sedan 1984 produceras vi i företagsegen tillverkning, sedan starten av Onlineprinters 2004 har vi utvecklats till ett av de ledande onlinetryckerierna i Europa med över 1.400 medarbetare. Vi har förblivit trogna vår tyska produktionsställe i Neustadt an der Aisch tack vare topp-utbildade fackarbetare.
Certifierad produktion
Vi ställer höga krav på våra tryckprodukter och producerar med iakttagande av högsta produktionsstandarder. Därför har de tre områdena digital- och offsettryck samt vidarebearbetning certifierats enligt ISO-norm. Vår kvalitetstrippel står för genomgående hög tryckkvalitet i hela upplagan samt för en färgexakt produktion - även vid eftertryckning.
Pålitlig partner
Dina personliga data behandlas med största förtrolighet. För detta behöver du inte lita på vårt ord: Varje år genomgår vi kontroller för säkerhet, förtroendefull onlineshopping och ytterligare testfaktorer. Därför bär vi "TÜV SÜD s@fer-shopping"-sigillet. I Trusted Shops-programmet har vi dessutom förpliktat oss, att uppfylla de högsta kraven beträffande data- och leveranssäkerhet.
Kompetent service
För att utforma beställningen av dina trycksaker så lätt som möjligt för dig, hittar du i vår webshop all viktig information över produkter, datakrav och för leverans. Skulle du ändå ha frågor, ger våra kundservicemedarbetare till dig per telefon och per mail gärna upplysning över artiklar, din beställningsstatus och hjälper dig med andra ärenden.
Lär dig mer över oss

Med ett ögonkast i vår produktion

Spela upp video

// Bara några steg!

1.
Välj ut din produkt.
2.
Välj mellan olika alternativ.
3.
Ladda upp dina tryckdata.
4.
Varan levereras neutralt till din önskeadress.

// Redan övertygad?